Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri

Bundesliga Publicat pe sâmbătă, 09:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21732612/1/tw-bvb.jpg

Formaţia Borussia Dortmund a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Heidenheim, într-un meci din etapa a treia a campionatului Germaniei.

Învingătorii au marcat prin Malen ’11, Adeyemi ’17, ’41 şi Emre Can ‘90+3.

Pentru Heidenheim au înscris Pieringer ’39 şi Breunig ’74.

VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2

Partidele Leipzig – Union Berlin, Hoffenheim – Leverkusen, Freiburg – Bochum, Wolfsburg – Frankfurt, Borussia Monchengladbach – Stuttgart şi Holstein Kiel – Bayern Munchen vor avea loc sâmbătă.

Meciurile Augsburg – St. Pauli şi Mainz – Werder Bremen se vor disputa dumnică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele