Ultima oră
E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”

Universitatea Craiova nu se opreşte! După Cicâldău şi Lukic, Rotaru vrea să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor: „Va aduce un plus-valoare”

CS Universitatea Craiova Publicat pe vineri, 18:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21732209/1/rps5470a-1.jpg

După ce au rezolvat transferurule lui Alexandru Cicâldău şi Jovo Lukic, oltenii nu se opresc aici.

Trupa din Bănie pregăteşte o nouă mutare importantă cu care să-şi consolideze lotul pentru lupta la titlu în Superliga.

Înaintea meciului cu Poli Iaşi ce va avea loc duminică, de la ora 18:15, Universitatea Craiova şi-a înştiinţat fanii prin intermediul reţelelor de socializare că mai pregătesc un transfer.

Conform comunicatului transmis de olteni, în Bănie va mai sosi un fundaş dreapta care va întări comportamentul defensiv. Antrenor Costel Gâlcă are o listă de jucători din care va trebuie să aleagă pe cel mai potrivit pentru stilul de joc al Craiovei.

"Te salut cu respect,

În vară, ne-am angajat faţă de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăţi la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova. Ne dorim să simţi că faci parte din această familie şi, din acest motiv, am ales să te informăm direct despre deciziile care modelează viitorul clubului nostru.

Astăzi, îţi supunem atenţiei următoarea mutare în lot, pe care clubul o face în zilele următoare. Antrenorul nostru, Costel Gâlcă, îşi doreşte încă o opţiune pentru postul de fundaş dreapta.

A propus o listă scurtă de jucători şi, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceştia.

Va fi un fundaş dreapta străin care se va plia pe spiritul şi conceptul tactic al Ştiinţei, va aduce plus – valoarea compartimentului defensiv al echipei şi va oferi antrenorului noi soluţii în alegerea echipei de start în acest sezon. ", a fost mesajul transmis de club.

Partida din Copu va fi transmisă duminică, de la ora 18:15, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Mai multe, toate golurile şi fazele importante ale acestui duel din runda a 9-a din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt