Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”

Superliga Publicat pe sâmbătă, 09:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21732627/1/fcsb-chindia-targoviste-superliga-superbet-14-08-2022.jpg

 

 

Rachid Bouhenna (33 de ani) a jucat ultima oară în Superliga la Poli Iaşi timp de jumătate de sezon, iar din vară este liber de contract.

Fostul fundaş de la FCSB este aproape de revenirea în Superliga, la două luni de la despărţirea de trupa din Copou.

Fotbalistul a dezvăluit că are oferta din România, atât din primul eşalon, cât şi din Liga 2, dar şi din Grecia.

”Nu, nu m-am retras din fotbal. Nu încă. Este adevărat că am început propria mea afacere, dar vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul.

Sunt în discuţii cu anumite echipe din România şi Grecia. Ofertele sunt din SuperLiga, dar şi din Liga 2. Aştept un proiect bun. De la Poli Iaşi am plecat pentru că am ajuns la finalul contractului. Ne-am atins obiectivul de a menţine echipa în SuperLiga”, a spus Bouhenna, potrivit sportpesurse.ro.

Pe lângă Poli Iaşi, Experimentatul fundaş central de 32 de ani a mai evoluat în România la Sepsi, CFR Cluj şi FCRachid.

Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, la începutul carierei, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.SB.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În 2021, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României, iar în 2022 a jucat pentru FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele