Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu
Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial

Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial
Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă

Salariul astronomic pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Din ce am auzit de la patron”

CS Universitatea Craiova Publicat pe miercuri, 12:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21729622/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-11-08-2024-1.jpg

După ce ediţia trecută a fost cel mai bun om de la Universitatea Craiova, reuşind 16 goluri şi 13 pase decisive, Alexandru Mitriţă are parte de un debut de sezon excelent.

Superstarul oltenilor a marcat deja de 6 ori în 8 etape şi a oferit şi o pasă decisivă, ceea ce l-a făcut pe Mihai Rotaru să îi prelungească contractul.

Alexandru Mitriţă, salariu uriaş la Univeristatea Craiova

Ofertat atât de echipele din Superliga, cât şi din străinătate, Mitriţă a ales să rămână la Universitatea Craiova, fiind ademenit de Mihai Rotaru cu un contract astronomic.

Salariul cu care patronul din Bănie l-a convins pe „Piticul Atomic” să semneze prelungirea contractului este de 2,8 milioane în cei patru ani din noua înţelegerea.

„Mitriţă are 2 .800.000 de euro pe 4 ani, din ce am auzit eu la patron”, a fost dezvăluirea făcută de Adrian Mutu pentru Fanatik.

2,8 milioane de euro pe 4 ani înseamnă 700.000 de euro pe an. Făcând un calcul simplu, Mitriţă încasează la Universitatea Craiova aproape 60.000 de euro pe lună, ceea ce îl face să fie cel mai bine plătit fobtalist din Superliga României.

De unde a plecat toată disputa dintre Alex Mitriţă şi Edi Iordănescu

Alexandru Mitriţă l-a răsplătit pe Mircea Lucescu pentru convocarea la echipa naţională cu un gol marcat luni seara în poarta Lituaniei.

 

După ce a marcat, fotbalistul Universităţii Craiova s-a dus direct la Mircea Lucescu şi l-a îmbrăţişat, mulţumindu-i pentru încrederea acordată.

Mitriţă nu a mai fost convocat la echipa naţională timp de doi dani din cauza neînţelegerii cu fostul selecţioner, Edi Iordănescu.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluti de la ce a pornit toată disputa dintre Mitriţă şi Edi, iar fostul selecţioner i-ar fi spus jucătorului că îl va convoca la meciurile de după EURO 2024, deoarece a văzut o schimbare în comportamentul său.

În cele din urmă, Edi Iordănescu a renunţat la funcţia de selecţioner după EURO 2024, iar postul a fost preluat de „Il Luce”, care l-a convocat imediat pe Mitriţă.

”Vă spun eu că ştiu (n.r. de unde a plecat totul între Edi Iordănescu şi Alex Mitriţă), s-a enervat la un antrenament, şi-a dat apărătorile jos, a plecat şi a zis: 'Nu mă mai interesează echipa voastră'. Şi au ieşit din antrenament şi el, şi Maxim.

Şi atunci Edi a zis: 'Hai, să avem o discuţie, băieţi, că nu se poate aşa, suntem la echipa naţională, dacă nu vă convine ce se întâmplă aici, puteţi pleca'.

Asta a fost la început. Apoi, pe parcurs cu presiunea făcută de public şi aşa mai departe, Edi a avut personal o discuţie cu Mitriţă. Eu am vorbit cu Edi şi o să dezvălui lucrul ăsta acum. Nu prin nimeni.

Edi Iordănescu i-a spus aşa: 'Ascultă-mă, dacă lucrurile merg cum trebuie, după acest turneu final te voi chema la echipa naţională. Am înţeles că te-ai schimbat şi aşa mai departe'.

Să-l întrebăm pe Edi dacă a fost aşa. A avut sigur o discuţie cu Mitriţă şi el poate să recunoască lucrul ăsta”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri