Ultima oră
Adi Mutu, mesaj pentru echipa naţională. ”Capul sus, băieţi!” Adi Mutu, mesaj pentru echipa naţională. ”Capul sus, băieţi!”
MM Stoica, discurs ferm după România - Olanda 0-3: ”Vinovatul principal” | EXCLUSIV VIDEO MM Stoica, discurs ferm după România - Olanda 0-3: ”Vinovatul principal” | EXCLUSIV VIDEO
”E o seară tristă pentru noi”. Andrei Burcă, foarte afectat ”E o seară tristă pentru noi”. Andrei Burcă, foarte afectat
VIDEO | “Să-i felicităm pentru tot parcursul avut”. Gică Hagi, discurs manifest despre ”Generaţia de Suflet” VIDEO | “Să-i felicităm pentru tot parcursul avut”. Gică Hagi, discurs manifest despre ”Generaţia de Suflet”
Gest fabulos al fanilor români, în momentul în care Olanda avea 3-0 cu România Gest fabulos al fanilor români, în momentul în care Olanda avea 3-0 cu România
Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda

A murit mama legendarului Pele. Celeste Arantes avea 101 ani

Special Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21638240/1/pele.jpg

Celeste Arantes, mama regretatului mare fotbalist Pelé, a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 101 ani.

“Cu profundă tristeţe vă anunţăm trecerea în nefiinţă a mamei lui Pelé, Dona Celeste. Un model ca mamă, ea a insuflat valori umanitare pe care Edson (Pelé) le-a împărtăşit şi le-a apărat de-a lungul călătoriei sale. Sentimentele de astăzi sunt amestecate. Plângem profund plecarea lui "Celestinha", aşa cum o numea cu afecţiune fiul ei. În acelaşi timp, suntem veşnic recunoscători pentru existenţa ei.

Fundaţia Pelé transmite toată afecţiunea şi solidaritatea sa familiei Arantes do Nascimento. Fie ca noi să găsim alinare în aceste imagini frumoase, pentru că în spatele fiecărui idol pe care îl cunoaştem se află o mamă care ne oferă tot sprijinul necesar pentru a ne realiza visele. Dona Celeste este regina-mamă şi va fi mereu amintită cu dragoste în inimile şi amintirile noastre”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Pele.

Fostul club al lui Pelé, Santos, a anunţat, de asemenea, decesul mamei lui Pele. Arantes a trăit în ultimii cinci ani într-o stare vegetativă şi nu a fost informată despre moartea celebrului său fiu în 2022.

"Santos Futebol Clube regretă profund moartea lui Celeste Arantes do Nascimento, mama eternului nostru rege", a transmis clubul brazilian pe conturile sale din social media. "Ea a avut 101 ani de poveste de viaţă care inspiră. O femeie de culoare care a înfruntat nenumărate adversităţi în viaţă pentru binele familiei sale".

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut în întreaga lume ca Pelé, a fost unul dintre cei trei copii ai lui Celeste Arantes. Iniţial, aceasta s-a opus ca fiul ei să devină fotbalist profesionist, dar şi-a schimbat treptat părerea pe măsură ce fiul ei a avut mai mult succes.

Pelé a murit la 29 decembrie 2022.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele