Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

”E o seară tristă pentru noi”. Andrei Burcă, foarte afectat

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 21:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652729/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-5.jpg

Fundaşul Andrei Burcă a afirmat că este trist după eliminarea României în optimi la Euro, dar a mulţumit fanilor români care i-au susţinut necontenit pe tricolori la turneul final din Germania.

"E o seară tristă pentru noi. Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi. Am început bine primele 15 minute, a venit acel gol şi ne-a destabilizat puţin. Chiar am încercat să revenim.

Pentru Românie joc pe orice poziţie. Suntem dezamăgiţi, ne-am dorit mult, acesta este nivelul, am terminat grupa pe primul loc, ne-am bătut de la egal la egal cu toţi, acest turneu trebuie să fie doar un început, să învăţăm şi să progresăm cât mai mult. Mulţumim, românilor, aţi fost motivul pentru care am dat totul, aţi fost primul jucător, iar când sunteţi mereu lângă noi, putem face lucruri măreţe", a declarat Burcă la Pro TV.

România a pierdut cu Olanda, 3-0, în optimile de finală ale EURO 2024. Au marcat: Gakpo 20, Malen 82, 90+3.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă

Presiunea rivalilor a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri