Ultima oră
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB ”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB
Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB
”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern ”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern

Deşi au fost alocate doar 7.000 de bilete, românii vor umple arena din Munchen. Se aşteaptă o asistenţă uriaşă la meciul cu Olanda | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 08:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21651613/2/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-1.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

Biletele au fost o mare problemă. UEFA a alocat fiecărei ţări doar 7.000, restul locurilor de pe stadionul din Munchen fiind vândute din timp. Se pare însă că fanii României vor fi prezenţi într-un număr uriaş şi vor crea o atmosferă superbă, aşa cum ne-au obişnuit la acest turneu final.

”Vor fi vreo 40.000 de români! Aşa am auzit. 7.000 sunt domiciliaţi în România şi undeva la 15.000 de bilete ar fi ale românilor din Germania, apoi ale unor românia din Anglia şi Spania”, a dezvăluit jurnalistul Silviu Tudor Samuila, la EURO Show.

După 8 ani, România şi Olanda se întâlnesc din nou la un turneu final, după ce în 2008, olandezii câştigau cu 2-0 în ultimul meci din cea mai tare grupă de la CE, grupă din care mai făceau parte Italia şi Franţa, la acea dată, campioana şi vicecampioana mondială.

Statistica întâlnirilor directe de-a lungul timpului nu este de parte noastră. România are o singură victorie în faţa Olandei în 13 meciuri jucate în 100 de aniTot la rezultate pozitive am putea menţiona cele trei rezultate de egalitate din anii 1968, 1974, 2007.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri