Ultima oră
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”

VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe luni, 18:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21650981/2/marin.png

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că tricolorii sunt pregătiţi să dea totul pe teren pentru a trece de Ţările de Jos, marţi, în optimile Euro-2024.

”Sunt bine, am avut o mică răceală, sunt apt sută la sută şi acum sunt apt să dau totul pe teren. Ştiam că aşteptările vor fi mari, acum sunt şi mai mari, că am trecut de grupe, dar din punct de vedere mental suntem bine şi pregătiţi să facem lucruri mari. Nu văd ca o revanşă după sezonul de la Ajax, eu îmi fac treaba pe teren, ala a fost să fie.

Eu îmi fac treaba pe teren, pentru mine şi pentru România. Suntem pregătiţi, am avut şase zile de recuperare şi sunt sigur că cine va intra mâine, va da totul pe teren. Cel mai important este ca echipa să câştige. Mă bucur că am ajutat prin evoluţii bune, îmi doresc ca România să ajungă cât mai departe. Naţionala Olandei are jucători de top, poate au avut un start mai greu, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut”, a spus Răzvan Marin.

Naţionala României va întâlni echipa Ţărilor de Jos, marţi, în optimile de finală ale Euro 2024, de la ora 19.00, la Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri