Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

Adi Mutu, mesaj pentru echipa naţională. ”Capul sus, băieţi!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 21:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652752/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024.jpg

Adrian Mutu a postat un mesaj de încurajare pentru echipa naţională, marţi seară, pe Facebook, după ce tricolorii s-au oprit în optimile de finală la Euro 2024.

“Hai România! Capu’ sus, băieţi! Mândru de voi”, este mesajul lui Mutu.

Dinamo Bucureşti mulţumeşte echipei naţionale pentru parcursul de la Euro: “Mulţumim că ne-aţi făcut mândri! Felicitări tricolorilor pentru performanţa pe care au realizat-o la acest turneu final. După 24 de ani aţi reuşit să ne dăruiţi bucuria şi plăcerea de a vedea reprezentativa naţională de fotbal în faza superioară a unui turneu final, iar pentru această performanţă vă suntem profund recunoscători!”

Şi Farul Constanţa îi încurajează pe tricolori: “Vă mulţumim! Capul sus, tricolori!”

Universitatea Craiova a postat un mesaj similar cu cel al Farului: “Capul sus, România!”.

Echipa naţională de fotbal a României a notat, pe Facebook, că drumul la Euro se opreşte aici, dar echipa pleacă o câştigătoare: “Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici! Plecăm câştigători, am câştigat o ECHIPĂ: tricolorii şi suporterii”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri