Ultima oră
Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda
România - Olanda 0-3. Povestea noastră e oprită de starurile ”portocalei mecanice” România - Olanda 0-3. Povestea noastră e oprită de starurile ”portocalei mecanice”
CFR Cluj a remizat cu LASK Linz, în ultimul amical din cadrul stagiului din Austria CFR Cluj a remizat cu LASK Linz, în ultimul amical din cadrul stagiului din Austria
Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon
Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei
Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben

Cele mai populare pariuri pe tenis

Special Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 15:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21644166/1/featured-image-pariuri-tenis.jpg

Tenisul reprezintă unul din cele mai populare sporturi în România şi nu numai. Turneele de Mare Şlem adună mii de oameni pe arene, iar în faţa televizoarelor alte sute de mii, chiar milioane uneori.

Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Simona Halep şi alţi sportivi au reuşit de-a lungul timpului să bucure pasionaţii de tenis de la noi din ţară, care de multe ori aleg să plaseze pariuri sportive pe favoriţii lor – pentru un plus de dinamism în timpul partidelor. Opţiunile operatorilor online sunt destul de variate, fie că vorbim despre pariuri pre-meci, pariuri live sau pariuri antepost.

Câştigătorul unui meci

Aceasta este, de departe, cea mai populară alegere printre pariorii care mizează pe tenis. Fie că vorbim despre tenisul masculin sau tenisul feminin, există doar 2 scenarii – 1 sau 2. Unul din cei 2 jucători (sau o echipă – în cazul tenisului la dublu) se va impune la final, indiferent de cât de mult se va prelungi partida.

Pariuri pe un singur set

Pariorii care nu doresc să mizeze pe câştigătorul unui meci, pot paria pe un singur set. Spre exemplu, există posibilitatea de a plasa un pariu pe jucătorul care câştigă primul set.

De asemenea, se poate miza pe piaţa ”jucătorul X câştigă minim un set / minim două seturi”.

Handicap european / handicap asiatic

O altă opţiune destul de populară printre amatorii de tenis, este cea a pariului pe handicap european sau handicap asiatic. Spre exemplu, există posibilitatea de a paria pe un handicap de seturi (-1.5 în cazul tenisului feminin sau şi -2.5 la tenisul masculin, unde se pot juca până la 5 seturi).

Mai mult decât atât, se poate paria pe victoria unui sportiv la un handicap de game-uri, sau invers – se poate miza pe un sportiv că nu pierde la un anumit număr de game-uri.

Pariuri pe total game-uri / seturi

Pariorii care vor altceva decât să mizeze pe câştigătorul unui meci, pot paria pe totalul game-uri al unei partide. Practic, în acest caz, câştigătorul partidei devine irelevant, deoarece pariorul acordă atenţie doar numărului total de game-uri.

De multe ori, atunci când doi sportivi de valori apropiate se întâlnesc, meciul devine unul imprevizibil, iar cotele la solist sunt apropiate. Astfel de partide tind să aibă o durată mai lungă şi să ajungă în setul decisiv, astfel că pariorii pot opta pentru un ”peste X game-uri”.

Posibilitatea de a paria pe totaluri există şi la seturi. La feminin, se poate miza pe un meci cu maxim două seturi, sau pe un duel ce va intra în al 3-lea set, cel decisiv. La masculin – în competiţiile care permit acest lucru – se poate miza pe faptul că meciul va avea 5 seturi. Din nou, este irelevant numele câştigătorului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21644166/2/foto-interior-pariuri-pe-tenis.jpg

Pariuri pe scor corect

Pariurile pe scor corect reprezintă o alegere mai puţin populară, însă cotele de multe ori sunt destul de ridicate, iar câştigul posibil este mai consistent. Astfel de pariuri sunt preferate spre exemplu într-un duel în care unul din sportivii implicaţi au o cotă foarte mică.

Atunci, pasionaţii de tenis aleg să mizeze pe un scor corect de 2-0 (la tenis feminin) sau 3-0 (tenis masculin). De asemenea, cei mai inspiraţi pariori pot miza şi pe variante mai puţin plauzibile, precum 3-2 (tenis masculin).

Nu toţi operatorii şi nu la toate competiţiile oferă astfel de selecţii, însă cele mai bune agentii de pariuri online oferă pariuri pe scor corect la tenis la toate turneele de Grand Slam şi altele din circuitul WTA şi ATP. Mai mult decât atât, cele mai populare agenţii de pariuri online pun la dispoziţia clienţilor şi funcţii precum Cash Out, dar şi creşteri de profit pe biletele din tenis.

Pariuri antepost la tenis

Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open sau chiar competiţii mai puţin importante le permit pariorilor să mizeze antepost. Aceştia au ocazia de a paria cu mult înainte de startul întrecerii, pe cel care ridică deasupra capului trofeul.

De asemenea există şi variante speciale precum:

  • Parcursul unui jucător în turneu şi faza în care va fi eliminat
  • Naţionalitatea jucătorului / jucătoarei ce va câştiga turneul
  • Finala (tenismenii / tenismenele ce vor ajunge în ultimul act)

Pariuri live la tenis

Cu ajutorul aplicaţiilor mobile disponibile la agenţii de pariuri populare şi nu numai, pariorii au ocazia de a miza live pe partidele favorite din tenis. Există o selecţie de pariuri foarte interesante, care îşi pot modifica în doar câteva secunde cotele.

Spre exemplu, se poate miza pe primul sportiv care ajunge la un anumit număr de game-uri. De asemenea, se poate paria pe primul jucător / prima jucătoare care realizează un break (câştigă un game pe serviciul adversarului).

Pariorii pot chiar să plaseze bani pe fiecare punct în parte, al unui game, sau pe scorul corect al game-ului.

Sursa foto canva.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele