Ultima oră
Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, în urma unei victorii confortabile Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, în urma unei victorii confortabile
EXCLUSIV VIDEO | Favoritul lui MM Stoica pentru postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Edi Iordănescu. „Şumudică, Mutu, Chivu sau Reghecampf?" EXCLUSIV VIDEO | Favoritul lui MM Stoica pentru postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Edi Iordănescu. „Şumudică, Mutu, Chivu sau Reghecampf?"
Verdict halucinant dat de Adrian Porumboiu! Ce notă a primit Felix Zwayer din partea fostului arbitru Verdict halucinant dat de Adrian Porumboiu! Ce notă a primit Felix Zwayer din partea fostului arbitru
Adversarii pe care i-ar putea întâlni România în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Cum arată urnele în acest moment Adversarii pe care i-ar putea întâlni România în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Cum arată urnele în acest moment
Târnovanu, Şut şi Olaru, titulari în Supercupă? "Ei i-au cerut permisiunea lui Edi să plece mai repede" | VIDEO EXCLUSIV Târnovanu, Şut şi Olaru, titulari în Supercupă? "Ei i-au cerut permisiunea lui Edi să plece mai repede" | VIDEO EXCLUSIV
Mihai Stoica a numit cea mai bună echipă din grupa României. "Mult peste" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cea mai bună echipă din grupa României. "Mult peste" | VIDEO EXCLUSIV

Presa internaţională anunţă o ofertă impresionantă pentru Florin Niţă! Salariu cu 50% mai mare

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe luni, 23:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21651355/1/nita.jpg

România a trecut de faza grupelor la Campionatul European din Germania. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu o va întâlni pe Olanda, marţi, la Munchen.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 

Portarul lui Gaziantep, Florin Niţă este om de bază în angrenajul tricolorilor. Ca urmare a evoluţiilor sale excelente, turcii vor să îi prelungească contractul pe un sezon, la care se adaugă o mărire salarială de 50%, conform jurnalistlui Ali Budak.

Totuşi, Niţă mai aşteaptă o altă rundă de negocieri, deoarece ar dori un contract pe 2 ani. Portarul care va împlini miercuri 37 de ani ţinteşte un acord pe termen mai lung.

Prestaţii fabuloase la EURO 2024

Portarul naţionalei a avut prestaţii foarte bune şi a impresionat la turneul din Germania. După ce se afla pe locul secund la finalul etapei a doua, Florin Niţă şi-a păstrat poziţia în topul portarilor cu cele mai multe parade şi după partida cu Slovacia.

Internaţionalul român de 36 de ani a ajuns la 13 parade şi este devansat doar de georgianul Mamardashvili, care a reuşit 20 de intervenţii salvatoare.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

 

mail-share icon Email
viewscnt