Ultima oră
VIDEO | “Să-i felicităm pentru tot parcursul avut”. Gică Hagi, discurs manifest despre ”Generaţia de Suflet” VIDEO | “Să-i felicităm pentru tot parcursul avut”. Gică Hagi, discurs manifest despre ”Generaţia de Suflet”
Gest fabulos al fanilor români, în momentul în care Olanda avea 3-0 cu România Gest fabulos al fanilor români, în momentul în care Olanda avea 3-0 cu România
Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda Contraperformanţă a naţionalei României în prima repriză cu Olanda
România - Olanda 0-3. Povestea noastră e oprită de starurile ”portocalei mecanice” România - Olanda 0-3. Povestea noastră e oprită de starurile ”portocalei mecanice”
CFR Cluj a remizat cu LASK Linz, în ultimul amical din cadrul stagiului din Austria CFR Cluj a remizat cu LASK Linz, în ultimul amical din cadrul stagiului din Austria
Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon

Alpinistul Horia Colibăşanu porneşte într-o nouă expediţie. El îşi propune să cucrerească Gasherbrum II

Special Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21636607/1/col.jpg

Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu a anunţat că va porni într-o nouă expediţie, pentru a cuceri cel de-al unsprezecelea din cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri. Colibăşanu va încerca o ascensiune pe Gasherbrum II (8.035 m) din Karakorum, Pakistan. Până în prezent, Colibăşanu a urcat pe 10 vârfuri de peste 8.000 de metri.

”Pornesc către o nouă provocare – voi încerca o ascensiune pe Gasherbrum II (8.035 m) din Karakorum, Pakistan. Expediţia face parte din proiectul meu de a atinge cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri ale planetei”, a anuntat Horia Colibăşanu.

Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu a urcat anul trecut pe vârful Broad Peak, de 8.051 de metri, acesta fiind cel de-al zecelea vârf de peste 8.000 de metri pe care l-a atins.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele