Ultima oră
Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă Spania - Georgia 4-1. ”Furia Roja” s-a descătuşat în repriza secundă
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

"Gladiatorul 2", unul dintre cele mai aşteptate filme din 2024

Special Publicat de Daian Cutu pe vineri, 15:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21647080/1/featured-image-1.jpg

"Gladiatorul 2" este unul dintre cele mai aşteptate filme care vor fi lansate în 2024. La mai bine de două decenii de la precedenta producţie, "Gladiatorul 2" ajunge în sfârşit pe marile ecrane şi este aşteptat cu mare interes.

Data de lansare a filmului "Gladiatorul 2" este 22 noiembrie 2024. De atunci, producţia va putea fi urmărită în cinematografele din toată lumea.

Lansat în 2000, "Gladiatorul" este unul dintre cele mai bune filme din istorie. A primit numeroase premii la galele de specialitate, iar recenziile specialiştilor au fost excelente. Nu de puţine ori, "Gladiatorul" a fost inclus pe lista cu cele mai bune filme făcute vreodată.

Aşadar, nu e nicio surpriză că adesea s-a discutat în ultimele două decenii despre lansarea unui nou film. O problemă a fost modul în care s-a terminat primul film, deoarece era, practic, imposibil ca personajul interpretat de Russell Crowe să fie reintegrat în film. Acesta este şi motivul pentru care Crowe nu va face parte din distribuţia "Gladiatorului 2".

Chiar şi aşa, filmul are o distribuţie interesantă, din care fac parte Paul Mescal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Derek Jacobi, Pedro Pascal, May Calamawi, Lior Raz, Peter Mensah, Joseph Quinn, Tim McInnerny şi Matt Lucas.

Din informaţiile publicate de presa de specialitate, povestea se va axa pe personajul Lucius Verus, fiul Lucillei şi nepotul lui Commodus. Acesta era un simplu copil la data lansării primei producţii. Rolul lui Lucius va fi interpretat de Paul Mescal, cunoscut pentru rolurile din "Aftersun" şi "Normal People".

De fapt, regizorul Ridley Scott a menţionat că rolul pe care Mescal l-a avut în "Normal People" l-a convins să îi ofere rolul. "Îl pot vedea pe Paul Mescal să fie la fel de mare ca Russell Crowe? Cu siguranţă! Am văzut "Normal People" şi mi-am pus direct întrebarea cine este acest Paul Mescal. Iar când a apărut scenariul din "Gladiatorul 2", imediat mi-am dat seama că e potrivit pentru rol", a afirmat regizorul în vârstă de 86 de ani.

"Gladiatorul", considerat unul dintre cele mai bune filme din istorie

"Gladiatorul" a fost lansat în anul 2000 şi a rămas în istorie ca fiind una dintre cele mai bune producţii cinematografice făcute vreodată. A avut un buget de 103 milioane de dolari, cu încasări impresionante de 503 milioane de dolari. Mai mult, importanţa acestui film este evidenţiată şi de faptul că a câştigat nu mai puţin de 5 premii Oscar, 4 premii BAFTA şi 2 Globuri de Aur.

De două decenii s-a discutat despre o continuare a acestui film, iar o dovadă că "Gladiatorul" a fost întotdeauna relevant este faptul că din când în când mai apăreau produse derivate, cum ar fi jocurile. În 2003 a fost lansat un joc video pe nume "Gladius", iar în 2012 cei de la Playtech dădeau lovitura cu slotul Gladiator JP, pe ale cărui role apar chiar personajele din film. Au trecut, iată, 12 ani de la lansare şi Gladiator încă rămâne unul din cele mai populare sloturi din impresionanta colecţie de la Cazino NetBet (L1160651W000195 ONJN 18+ Joacă Responsabil) - primul operator de jocuri de noroc licenţiat în România.

Aşadar, lansarea programată pentru toamna anului 2024 este aşteptată cu mare interes de fanii filmului. "Gladiatorul 2" este aşteptat să doboare recordul de venituri de la box office stabilit de precedenta producţie. Interesant va fi şi modul în care Paul Mescal va interpreta rolul principal, mai ales că ar putea intra şi în cursa pentru câştigarea unor premii la galele de specialitate din domeniu.

Sursa foto YouTube

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele