Ultima oră
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”

Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu

Tenis Publicat astăzi, 09:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21805721/1/niculescu-fb-3.jpg

 

 

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa (România/Spania), cap de serie numărul 4, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 Japan Open, de la Osaka.

Niculescu şi Bucşa au ajuns în finală după ce adversarele lor din semifinale, Gabriela Dabrowski (Canada) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă), favorite 1, s-au retras.

Românca şi colega sa au beneficiat de retragerea adversarelor şi în sferturile de finală. Marie Bouzkova (Cehia) şi Camila Osorio (Columbia) s-au retras din cauza unei probleme medicale a jucătoarei cehe.

În finală, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa vor înfrunta echipa favorită 3, Ena Shibahara/Laura Siegemund (Japonia/Germania). Câştigătoarele turneului vor primi 12.820 de dolari şi 250 de puncte, iar finalistele învinse vor fi recompensate cu 7.210 dolari şi 163 de puncte.

La simplu, Ana Bogdan, locul 111 WTA, a fost eliminată vineri în sferturile de finală, fiind învinsă de olandeza Suzan Lamens, numărul 125 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-3, în două ore şi 23 de minute. Ana Bogdan a obţinut un premiu de 6.608 dolari şi 54 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele