Ultima oră
Strategia lui Gigi Becali prin care vrea să dea lovitura. „Speră să îl vândă pe bani mulţi” | EXCLUSIV VIDEO Strategia lui Gigi Becali prin care vrea să dea lovitura. „Speră să îl vândă pe bani mulţi” | EXCLUSIV VIDEO
Ultimul duel al titanilor! Când se înfruntă pentru ultima oară Nadal şi Djokovic Ultimul duel al titanilor! Când se înfruntă pentru ultima oară Nadal şi Djokovic
A încetat din viaţă Constantin Anghelache, fostul preşedinte al cluburilor Dinamo şi Rapid A încetat din viaţă Constantin Anghelache, fostul preşedinte al cluburilor Dinamo şi Rapid
Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”

Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 10:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21805791/1/profimedia-0915244555-1.jpg

 

 

Ianis Hagi a revenit îl lotul lui Rangers, iar tevatura care s-a creat în jurul jucătorului a stârnit un val de reacţii.

Unul dintre cei care au comentat recent trimiterea mijlocaşului româna la echipa a doua a lui Rangers a fost Frank McAvennie, fost atacant la Celtic şi West Ham. 

Concret, Ianis Hagi a fost trimis în acestă vară la echipă a doua a clubului scoţian, pentru că se voia evitarea plăţii unei clauze din contract către jucătorul român în momentul în care ar fi jucat din nou în tricoul Rangers şi ar fi ajuns la meciul cu numărul 100.

În cele din urmă, Hagi a fost rechemat la prima echipă la începutul lunii octombrie, unde a debutat în noul sezon împotriva lui St. Johnstone, meci în care a oferit o pasă decisivă, apoi a fost eliminat.

„Este o ruşine!”

Frank McAvennie a comentat situaţia în care s-a aflat Ianis Hagi şi a numit tot ceea ce s-a întâmplat „o ruşine”, dat fiind faptul că românul este un jucător care poate face diferenţa, după cum a afirmat scoţianul.

„L-au readus pe Hagi, dar a fost o ruşine că băiatul nu juca. Cred că este un jucător bun, nu îi iese în fiecare săptămână, dar este genul de jucător care poate face diferenţa. Genul de jucător de care ai nevoie şi pe care Rangers nu prea l-a avut.

Celtic are astfel de jucători din abundenţă, Rangers nu a avut de ceva vreme. Să ai un jucător capabil de aşa ceva şi să nu-l joci este o ruşine în opinia mea.

Trebuie să-i acorzi credit, având în vedere că niciodată nu a spus nimic, a ţinut capul jos şi nu a spus vreodată că ar vrea să plece, spre deosebire de celălalt, Todd Cantwell.

Tot ce a dorit a fost să joace pentru Rangers şi trebuie să respecţi asta. S-a întors, a fost eliminat în primul meci, dar va deveni mai bun fizic”, a afirmat McAvennie pentru Football Insider.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele