Ultima oră
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”

VIDEO | ”Rezultatul este unul mincinos”. Dorinel Munteanu rămâne ”de oţel” în deplasare

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21469021/2/fc-cfr-1907-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Moldovenii rămân neînvinşi în deplasare în acest sezon, dar Dorinel Munteanu nu a fost prea fericit după remiza de la Voluntari, deoarece consideră că elevii săi meritau victoria.

”Nu vreau să fiu răutăcios, dar rezultatul este unul mincinos. Am dominat tot meciul. În repriza a doua poate şi-au creat ei câteva situaţii, dar noi, per total, am avut mai multe ocazii. În prima repriză a fost o siguranţă în apărare foarte bună, asta şi din cauza adversarului.

Am cedat foarte multe puncte în acest campionat, am făcut multe egaluri. Puteam fi mult mai sus. Nu ne mulţumim cu atât”,
a spus Munteanu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele