Ultima oră
Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK
Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat

Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat
Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei

Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei
Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”

Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”
OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Oțelul Galați Publicat astăzi, 10:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21751899/1/dumitru-dragomir.jpg

FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Fotbalistul echipei Oţelul, Cristian Chira, s-a accidentat grav la gleznă în repriza a doua şi a ajuns la spitalul Floreasca.

După meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii şi a avut un discurs manifest. 

El a vorbit şi despre oamenii din fotbal care au decis să îl critice după incidentul din etapa trecută cu David Maftei. 

Dorinel a făcut mai multe remărci şi a spus că anumiţi analişti nu au reuşit în cariera de antrenor şi s-au îndreptat către TV. 

Recent, Dumitru Dragomir a tranşat cazul lui Dorinel Munteanu. Fostul şef de la LPF consideră că antrenorul nu a greşit cu absolut nimic

”Dorinel nu a greşit cu nimic, o spun până mor. Nu exageraţi. Anumiţi fotbalişti s-au transformat în comentatori la TV. Ei trebuie să spună ceva, chiar dacă nu au dreptate.

Presa comentează, de aceea este presă liberă şi democraţie în ţara asta. Războiul dintre foştii fotbalişti nu e bun. Nici Dorinel nu are dreptate, chiar dacă e nevinovat.

În viaţă ai o tactică ca să trăieşti. Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte. El vine la TV şi îi face praf pe toţi, până şi pe Iohannis. Te face în toate felurile, dar acesta este un mod de a trăi.

Banciu nu este om rău, am fost în atâtea emisiuni cu el. Oricât de greşit ai fi, tot ai susţinătorii tăi”a spus Dumitru Dragomir la, Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele