Ultima oră
Transferul răsunător a lui CFR Cluj, lăudat din toate părţile! „Face demarcările cel mai bine din campionatul românesc” Transferul răsunător a lui CFR Cluj, lăudat din toate părţile! „Face demarcările cel mai bine din campionatul românesc”
Messi a vorbit despre Cupa Mondială din 2026. Ce spune argentinianul despre participarea sa Messi a vorbit despre Cupa Mondială din 2026. Ce spune argentinianul despre participarea sa
Şumudică nu s-a ferit să o spună! Antrenorul i-a răspuns lui Dinu Gheorghe. „Dan Şucu iese public şi spune ceea ce spune” Şumudică nu s-a ferit să o spună! Antrenorul i-a răspuns lui Dinu Gheorghe. „Dan Şucu iese public şi spune ceea ce spune”
Oferta astronomică pentru Lamine Yamal, refuzată de Barcelona! Joan Laporta a confirmat Oferta astronomică pentru Lamine Yamal, refuzată de Barcelona! Joan Laporta a confirmat
Strategia lui Gigi Becali prin care vrea să dea lovitura. „Speră să îl vândă pe bani mulţi” | EXCLUSIV VIDEO Strategia lui Gigi Becali prin care vrea să dea lovitura. „Speră să îl vândă pe bani mulţi” | EXCLUSIV VIDEO
Ultimul duel al titanilor! Când se înfruntă pentru ultima oară Nadal şi Djokovic Ultimul duel al titanilor! Când se înfruntă pentru ultima oară Nadal şi Djokovic

Strategia lui Gigi Becali prin care vrea să dea lovitura. „Speră să îl vândă pe bani mulţi” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat astăzi, 12:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21805971/2/fcsb-gloria-buzau-superliga-superbet-6-10-2024-1.jpg

 

 

Telenovela Lukas Zima (30 de ani) la FCSB s-a terminat! Portarul Petrolului a parafat un acord pe 3 cu campioana României.

Cluburile s-au înţeles în cursul zilei de marţi, iar miercuri cei de la GSP scriu că portarul ceh şi-a dat acordul să înceapă o nouă experienţă. Zima se va alătura sub comanda lui Elias Charalambous cu începere din luna ianuarie.

Lukas Zima se va bate pentru postul de titular cu Ştefan Târnovanu, titular incontestabil în poarta campioanei României.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Marius Baciu a comentat aducerea lui Zima, în condiţiile în care Târnovanu va fi cel mai probabil titular în continuare la FCSB.

„Eu cred că ei aşa au gândit-o. Să aibă un portar oricând să se poată folosi de el. Pe Zima l-a adus pentru a-l ambiţiona în plus pe Târnovanu, pentru a-i creşte cota. Eu cred că va fi în continuare unul dintre jucătorii pe care speră să îl vândă pe bani mulţi.

Eu cred că o să îl vedem pe Zima, o să îl vedem în Cupă. Târnovanu e portarul echipei naţionale, un portar de perspectivă, un portar excepţional. Creşte, e tânăr, şi atunci trebuie să îi aduci un portar, un adversar”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele