Ultima oră
Selecţionata Romanian Wolves joacă sâmbătă pentru câştigarea grupei din Super Cup. Echipa stabilită de staful tehnic Selecţionata Romanian Wolves joacă sâmbătă pentru câştigarea grupei din Super Cup. Echipa stabilită de staful tehnic
Rusul arestat în iulie în Franţa pentru că plănuia acte de destabilizare în timpul Jocurilor Olimpice a fost plasat în arest la domiciliu Rusul arestat în iulie în Franţa pentru că plănuia acte de destabilizare în timpul Jocurilor Olimpice a fost plasat în arest la domiciliu
Nu le dă nicio şansă în derby-ul Dinamo - FCSB. „Pe teren lucrurile sunt lămurite” Nu le dă nicio şansă în derby-ul Dinamo - FCSB. „Pe teren lucrurile sunt lămurite”
Fostul internaţional olandez Kevin Strootman şi-a anunţat retragerea din fotbal Fostul internaţional olandez Kevin Strootman şi-a anunţat retragerea din fotbal
Transferul răsunător a lui CFR Cluj, lăudat din toate părţile! „Face demarcările cel mai bine din campionatul românesc” Transferul răsunător a lui CFR Cluj, lăudat din toate părţile! „Face demarcările cel mai bine din campionatul românesc”
Messi a vorbit despre Cupa Mondială din 2026. Ce spune argentinianul despre participarea sa Messi a vorbit despre Cupa Mondială din 2026. Ce spune argentinianul despre participarea sa

Şumudică nu s-a ferit să o spună! Antrenorul i-a răspuns lui Dinu Gheorghe. „Dan Şucu iese public şi spune ceea ce spune”

Rapid Publicat astăzi, 13:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21806044/1/marius-sumudica-antrenor-rapid-1923-bucuresti-21-08-2024.jpg

 

 

Marius Şumudică a oferit un răspuns, după ce Dinu Gheorghe a declarat că antrenorul nu este susţinut la Rapid.

Actualul tehnician al giuleştenilor a venit cu o replică, după ce Dinu Gheorghe a spus că nu este susţinut suficient la Rapid şi a dat de înţeles că nu e aşa. Şumudică a explicat că se simte apreciat şi susţinut la gruparea „alb-vişinie”.

„Fiecare trebuie să răspundă de declaraţiile pe care le face şi să vină cu argumente. În momentul de faţă, eu nu am niciun fel de problemă cu absolut nimeni din cadrul clubului Rapid. Deci nu am nicio problemă, nu am simţit nicio animozitate din partea unor persoane de acolo şi atâta timp cât patronul iese public şi spune ceea ce spune despre Şumudică, mai mult de atât ce vrei.

Problema este că noi lucrăm într-o echipă la Rapid. Care această echipă este condusă de patron. Condusă de domnul Dan Şucu. Atâta timp cât domnul Dan Şucu iese public şi spune ceea ce spune despre Marius Şumudică, cred că subiectul este închis şi nu mai are rost să-l dezvoltăm. Vă spun încă o dată, n-am simţit niciun fel de problemă.

Okay, nici nu stau zi de zi să vorbesc cu foarte multe persoane care sunt la club. Noi ne desfăşurăm activitatea la baza noastră sportivă. Ei sunt la birouri, nu am aşa o relaţie zi de zi cu cei care lucrează în cadrul clubului. Dar de fiecare dată ţin legătura, fie că e Viorel Moldovan, fie că sunt cei care conduc diferite departamente”, a declarat Marius Şumudică, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele