Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Surpriză uriaşă a lui Lucescu! Fotbalistul pe care intenţionează să-l convoace în premieră la naţională

România U21 Publicat ieri, 19:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21805231/2/mircea-lucescu-romania.jpg

La începutul acestei luni, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a venit cu o veste foarte bună! România a reuşit să ţină un jucător de mare perspectivă: Umit Akdag (20 de ani) va juca sub tricolor!

Fundaşul central al celor de la Toulouse are dublă cetăţenie, română şi turcă. Akdag s-a decis să evolueze pentru naţionala U21 a ţării noastre, dar asta nu înseamnă că nu poate schimba ţara atunci când vine vorba de seniori şi poate opta pentru ”Ţara Semilunei”.

Mircea Lucescu se interesează de situaţia lui Umit Akdag

Există interes din partea lui Mircea Lucescu pentru fundaşul cu cetăţenie turcă, pentru că acesta poate să evolueze pentru această reprezentativă, iar Daniel Pancu a recunoscut că a fost sunat şi a discutat cu ”Il Luce” pe seama situaţiei lui Umit Akdag.

Selecţionerul de la tineret, Daniel Pancu, a reuşit să îl convingă pe fundaş să vină la naţionala sub 21 de ani, dar nu e sigur că va face la fel şi când va fi trecerea la seniori. Cert este că Mircea Lucescu s-a interesat de Akdag.

Sigur că s-a interesat şi nea Mircea despre Umit. El a fost cu noi până aici. Vrea să joace la Euro. Are mâna la inimă când cântă imnul. Acum e prea la cald să spunem că va alege să joace pentru naţionala mare a României.

Eu am vorbit cu el. Am o relaţie foarte bună cu el. I-am spus că din partea mare nu are nicio presiune. Vino şi bucură-te alături de noi. Eu am schimbat mulţi jucători de când am venit, dar cred că cel mai mare câştig e venirea lui. Cu Matei Ilie accidentat.

Ştie cine sunt în Turcia, ce reprezint în Turcia, dar poate că un merit mic l-am avut şi eu să vină cu inima deschisă. Turcii trag de el? Nu ştiu de turci. Ştiu că s-a născut într-o casă pe care familia lui încă o deţine la Bucureşti”, a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

Umit Akdag, un meci în acest sezon la Toulouse

Cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt, Umit Akdag este împrumutat de formaţia turcă Alanyaspor în Franţa, la Toulouse, pentru care nu a jucat decât un meci până acum, în Ligue 1, 86 de minute în partida din etapa a 5-a, cu Stade Brestois, scor 0-2. În rest, a fost cel mult rezervă neutilizată.

Atlfel, reprezentativa României s-a calificat la Campionatul European U21 din 2025, după ce a învins Elveţia, scor 3-1, pe Stadionul Giuleşti, în ultimul meci din Grupa E preliminară.

Este a patra calificare consecutivă la turneul continental pentru ”tricolorii mici”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele