Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

România încheie participarea în Golden League la volei masculin cu un eşec

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21613996/1/rom-vol.jpg

Naţionala de volei masculin a României a pierdut sâmbătă, la Karlovy Vary, cu reprezentativa Cehiei, scor 2-3, în ultimul meci din Golden League.

Scorul pe seturi a fost 26-24, 20-25, 25-22, 20-25, 13-15.

La primul turneu din Golden League, la Baku, tricolorii au învins Azerbaidjan, cu 3-0 , iar apoi au pierdut cu Ucraina, cu 1-3.

Tot eşecuri au înregistrat jucătorii antrenaţi de Sergiu Stancu şi la al doilea turneu, de la Râmnicu Vâlcea, 1-3 cu Croaţia şi 2-3 cu Portugalia.

În prima partidă de la turneul găzduit de Cehia, România a învins Finlanda, cu 3-2. Bilanţul echipei tricolore este de două victorii şi patru înfrângeri, cu care nu se califică la Turneul Final Four.

Turneul F4 va avea loc în 15-16 iunie, cu primele trei clasate, plus Croaţia, ţară organizatoare, la start.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele