Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei

Barcelona Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:32
mail-share icon Email

Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat, duminică, în meciul câştigat de Barcelona, scor 5-1, cu Villareal. Portarul german şi-a rupt tendonul rotulian al genunchiului drept şi nu va mai evolua în acest sezon. Astfel, Hansi Flick a trebuit să găsească un înlocuitor pentru Marc-Andre ter Stegen, iar astăzi a anunţat că, cel puţin deocamdată, între buturi se va afla Inaki Pena.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21743900/1/profimedia-0911395732-1.jpg

Barcelona a învins-o pe Villareal, scor 5-1, duminică seară, în deplasare. La scorul de 2-1 pentru formaţia catalană, Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat şi a fost înlocuit de Inaki Pena. După ce verdictul medicilor, ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept, a venit, a devenit evident că germanul nu va mai putea evolua în actuala stagiune.

Astfel, rând pe rând, Keylor Navas, Claudio Bravo şi Wojciech Szczesny s-au arătat dispuşi să revină pe teren, deşi s-au retras, iar astăzi a venit şi verdictul lui Hansi Flick. Antrenorul Barcelonei a declarat că vrea, cel puţin deocamdată, să se bazeze pe Inaki Pena şi a punctat că portarul de 25 de ani a muncit din greu în această perioadă, astfel că s-a decis să îi acorde o şansă.

"Iñaki se descurcă foarte bine, inclusiv în presezon. A muncit foarte mult pentru a fi aici. Este concentrat şi pregătit să joace. Suntem încrezători, dar trebuie să fim atenţi şi la ceea ce facem, deoarece jucătorii din spatele nostru sunt foarte tineri. În acest moment, nu simţim nicio presiune şi avem încredere în Iñaki", a declarat Hansi Flick, conform Marca.

Inaki Pena nu s-a impus la Galatasaray

Inaki Pena a avut o carieră interesantă, până acum. În vârstă de 25 de ani, portarul este un produs al academiei celor de la Barcelona, iar până acum a evoluat la nivel de seniori doar la formaţia catalană şi la Galatasaray. La actuala campioană a Turciei, Inaki Pena a bifat doar opt meciuri, în a doua parte a sezonului 2021/2022, iar de-a lungul carierei a jucat în 23 de meciuri la Barcelona.

În ciuda evoluţiilor sporadice, Inaki Pena are o clauză de 400 de milioane de euro la Barcelona, iar contractul îi va expira în vara anului 2026. Cota portarului spaniol pe Transfermarkt este de 8 milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele