Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat ieri, 21:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21743962/1/8e6ff24d-e44e-4e1e-82ca-6c411746f9db.jpg

 

 

Gabriel Lazăr (33 de ani) a decis să rupă acordul cu Unirea Slobozia, club la care s-a format şi cu care a promovat din Liga 3 până în primul eşalon.

Persoanele din anturajului clubului ialomiţean au afirmat că jucătorul ar fi avut un conflict cu antrenorul Adrian Mihalcea, care l-ar fi făcut „ţigan” , acesta fiind motivul pentru care a decis să rezilieze contractul.

Acum, Ilie Lemnaru, preşedintele celor de la Unirea Slobozia, a avut o intervenţie telefonică în studio-ul Fotbal Show şi a negat orice scenariu, declarând faptul că Lazăr s-a despărţit de echipă deoarece nu se mai simţea fericit.

„Lazăr a fost titular la meciul cu Dinamo. Luni am făcut două RMN-uri iar, marţi a venit la antrenament, după a venit să vorbească cu mine şi mi-a zis că vrea să rezilieze, pentru că el nu se mai simte fericit.

A spus că vrea să fie liber de contract, că nu se mai regăseşte aici. Este un jucător crescut de noi, pe care l-am ajutat foarte mult în ultima perioadă.

A discutat şi cu Adi Mihalcea. El la rândul lui s-a dus acasă, a vorbit cu prietenii, cu familia, după a izbucnit un mic scandal între ei: <<Că l-ar fi dat afară>>

A doua zi m-a sunat la ora 11, că vrea să ne întâlnim, că este mai bine pentru el. La 11:45 mi-a dat mesaj că va dezvălui presei.

Gabi Lazăr şi-a dorit să fie liber de contract, pentru că este puţin influenţabil. (n.r. incident de rasism) Nu, nu, nu, în niciun caz”, a spus Ilie Lemnaru la Prima Sport.

Afirmaţiile de la care a pornit întreg scandalul

„Este foarte rasist. Şi cu Gele ce i-a făcut la ultimul meci, a văzut toată lumea. Nu e prima oară, i-a mai făcut la fel şi la meciul din Cupa României cu Miercurea Ciuc. Lazăr s-a accidentat până în pauză la meciul cu Dinamo şi a cerut schimbare.

L-a chemat la el şi a început să îl înjure şi de familie şi tatăl lui ştiu că e mort, plus bunicii care i-au murit de curând. S-a comportat foarte urât. Ştefan Ţintă e baronul local aici şi crede că el face pe şeful aici.

Nu poţi să fii aşa rasist în 2024! Nu e prima dată. Şi la Dinamo a avut probleme de comportament şi l-au săpat jucătorii. L-a făcut de toate felurile. Nu l-a suportat niciodată pentru că e ţigan. Ştiu că Lazăr l-a şi înregistrat. Are şi preşedintele înregistrarea”
, au relatat pentru Fanatik persoane din anturajul Unirii Slobozia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele