Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Oțelul Galați Publicat ieri, 21:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21743968/1/dorinel-munteanu.png

 

 

În prima repriză a meciului Oţelul - Dinamo, încheiat 1-1, Dorinel Munteanu a avut o ieşire incredibilă şi l-a luat de gât pe David Maftei.

La flash-interviul de după fluierul final, Dorinel Munteanu a lansat o tiradă şi a punctat că nu a făcut absolut nimic greşit. Antrenorul formaţiei gălăţene a continuat declaraţiile incredibile şi la conferinţa de presă.

Dorinel Munteanu a spus că poate trebuia să reacţioneze şi mai dur, a explicat ce a generat reacţia sa şi a exclamat că el face legea la echipă.

Federaţia Română de Fotbal a decis să se autosesizeze în urma plângerii depuse de Radu Vişan, secretarul general al forului prezidat de Răzvan Burleanu. Astfel, Dorinel Munteanu va fi reclamat la Comisia de Disciplină.

Bogdan Cosmescu: „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a comentat decizia FRF şi ceea ce a făcut antrenorul gălăţenilor şi a ajuns la concluzia că Dorinel Munteanu ar trebui iertat, având în vedere rezultatele pe care le are în fotbalul românesc. 

„Nu ştiu ce să zic, nu e normal ce face! Nu cred că va explica nimic, el dacă spunea că nu i-a făcut mare lucru... dar declaraţiile virulente de la final sunt cele care au atras atenţia.

Cred că de aici s-a făcut, gestul a fost în focul meciului. Nu face decât să-şi diminueze din merite, ce se întâmpla acolo la Galaţi este de domeniul fantasticului, într-un mod pozitiv. Ar trebui să-i dea un avertisement acum, este o legendă a fotbalului nostru, face treabă acum.”, a declarat Bogdan Cosmescu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele