Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2

Liga II Publicat astăzi, 20:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21743733/1/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-afc-metalul-buzau-liga-2-casa-pariurilor-03-09-2024.jpg

 

 

Csikszereda s-a impus, scor 1-0, în faţa lui CSC Dumbrăviţa, meci contând pentru runda a 7-a a Ligii 2.

Ciucanii s-au impus la limită, graţie reuşitei lui Dolny din repriza a doua, dar îşi continuă seria de victorii consecutive. Csikszereda are un start perfect în noul sezon de Liga 2, cu 7 victorii din 7 meciuri jucate.

Dumbrăviţa se află pe locul 10 în clasament, în urma acestui rezultat, în timp ce Csikszereda este liderul Ligii 2 în continuare.

Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0 (Dolny J. 73')

Echipele de start:

  • Csikszereda: Simon - Csuros, Kelemen, Palmeş - Bloj, Veres, Bakos, Peter Gal - Fracisco, Dolny, Jebari
  • Rezerve: Karacsony, Nagy, Bodo, Kovacs, Hegedus, Torvund, Pinter, Balogh, Makrai
  •  
  • CSC Dumbrăviţa: Miklos - Morariu, Zurbagiu, Scutaru, Anişorac - Burdeţ, Apro - Bodri, Adam, Şofran - Modan
  • Rezerve: Trifon, Sima, Ekmecki, Cibi, Paulevici, Martinov, Salhi, Vasluian, Ghinescu

Min. 90+4: Fluier final al partidei! 

Min. 73: GOOOOL marcat de Csikszereda! Cibi a luftat incredibil dintr-o poziţie ideală, iar ciucanii nu i-au iertat pe dumbrăviţeni şi, la doar un minut, au deschis scorul prin Dolny.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45: Final de primă repriză! 

Min. 34: Ocazie mare pentru Csikszereda! Ciucanii au ratat în două rânduri, prin Bloj şi Dolny, şutul ultimului fiind respins de fundaşul advers din apropierea liniei porţii.

Min. 8: Ocazie mare pentru Csikszereda! Jebari a vrut să îl surprindă pe Miklos cu un şut de la 30 de metri, dar portarul a respins de sub bară.

Min. 1: A început partida! 

____________________________________________________________________

Csikszereda este liderul la zi all ligii secunde, cu maximum de puncte obţinute după primele 6 etape. Ciucanii vin după victoria cu CSM Reşiţa din deplasare, scor 3-2, şi vor să obţină cea de-a şaptea victorie consecutivă din acest sezon.

De cealaltă parte, CSC Dumbrăviţa se află pe 10, cu 10 puncte acumulate după 6 etape. Bănăţenii vin după două victorii consecutive, iar în cazul în care vor obţine un succes în această seară vor urca pe primul loc de play-off, ocupat de FC Voluntari.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de două ori, în sezonul trecut. Csikszereda s-a impus pe teren propriu, iar la Dumbrăviţa scorul a fost 1-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele