Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Premieră în golful românesc

Sporturi Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21743675/1/golf.jpg

 

 

Romanian Open Championship este primul turneu de golf din România care reuneşte jucători profesionişti din circuitul european de golf şi jucători amatori din România. Turneul va fi găzduit de cele mai noi cluburi de golf din apropierea Capitalei României: National Golf & Country Club (Niculeşti) şi Bucharest Golf Club (Tâncăbeşti) şi se bucură deja de o mare atenţie din partea comunităţii de golf din România.

„Avem prilejul să organizăm pentru prima dată în România un turneu supervizat de European Tour – autoritatea supremă în golf din Europa. Obiectivul pe termen lung este introducerea, în calendarul competiţional oficial al circuitului, a unei etape desfăşurate în România. Cu ajutorul partenerului nostru principal, DP World România, sponsor oficial al turneului European Tour, ne dorim să conectăm comunitatea de golf din România cu cea internaţională”, a declarat Cristina Petrovici, directorul turneului.

DP World România, lider în logistică maritimă şi terestră, susţine golful din România din 2023, când a organizat prima ediţie a DP World Golf Day, la Theodora Golf Club. Prin implicarea sa în acest nou turneu, DP World devine unul dintre cei mai importanţi susţinători ai comunităţii jucătorilor de golf. Alături de ei, s-au alăturat jucători importanţi din domenii precum dezvoltare imobiliară, fonduri de investiţii, energie, IT, transport feroviar, construcţii, echipament sportiv şi industrial, industrie alimentară, aparatură electronică etc.

Turneul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, între 26 şi 28 septembrie, şi va aduce la start 20 de jucători profesionişti din DP World Tour, Legends Tour şi Ladies European Tour, care vin pentru prima dată în România. Formatul turneului este PRO-AM – echipe formate dintr-un jucător profesionist şi trei jucători amatori de golf, care vor juca două formate de joc pe cele două terenuri de lângă Bucureşti. Printre jucătorii profesionişti se numără nume importante precum Javier Otaegui, Amy Boulden, Emanuele Canonica, Leticia Ras-Andreica, care vor concura pentru premii în valoare de 100.000 de euro, în timp ce jucătorii amatori se vor întrece alături de ei pentru titlurile acordate echipelor pe care le-au format, bucurându-se de prilejul unic de a juca într-o competiţie alături de jucători profesionişti, în premieră absolută în România.

Prima Sport TV va fi partenerul media şi va transmite ştiri, înregistrări, interviuri şi imagini live pe parcursul întregului turneu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele