Ultima oră
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV

Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”

Superliga Publicat astăzi, 20:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21743897/1/lask-linz-fcsb-play-off-europa-league-22-08-2024-5.jpg

 

 

Marius Ştefănescu (26 de ani) a ajuns vara aceasta la FCSB.

Gigi Becali a plătit pe jucător nu mai puţin de 1,25 milioane de euro pentru a-l transfera de la Sepsi.

Fosta vedetă a covăsnenilor a fost adusă la campioana României cu scopul de a-i lua locul lui Florinel Coman, care a părăsit-o pe FCSB în această vară şi a semnat cu Al-Gharafa, club ce evoluează în primul eşalon din Qatar.

Laszlo Dioszegi ia în calcul varianta revenirii lui Marius Ştefănescu la Sepsi

Marius Ştefănescu nu a confirmat până acum aşteptările pe care Gigi Becali l-a avut atunci când a decis să-i plătească suma uriaşă clubului din Covasna. 

Extrema dreapta 14 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, reuşind să marcheze două goluri şi să livreze un assist. Evoluţiile şterse pe care jucătorul le-a avut în ultima perioadă l-au determinat pe Gigi Becali să îl treacă pe banca de rezerve.

Astfel, în ultimele 4 partide pe care „roş-albaştri” le-au disputat în campionat, Ştefănescu a fost folosit doar o repriză, în victoria de pe teren propriu cu UTA Arad. În rest, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost rezervă neutilizată.

Gigi Becali l-a criticat pe Marius Ştefănescu în spaţiul public de fiecare dată când a avut ocazia, iar recent a început să se vorbească despre o posibilă revenire a sa la Sepsi.

Laszlo Dioszegi a vorbit şi el despre un eventual împrumut al jucătorului şi consideră că ar fi o afacere excelentă, având în vedere că a încasat suma transferului şi va evolua tot pentru covăsneni.

„Dacă îl vom lua înapoi pe Ştefanescu fie şi împrumut? Nu m-am gândit, dar dacă e să mă întrebaţi pe mine eu nu pot să zic niciodată! E vorba aia niciodată să nu spui niciodată. Cred că aş face o super afacere.

Să mă aleg şi cu banii achitaţi, dar şi cu jucătorul înapoi. Ar fi o afacere excelentă. Dar voi credeţi că Gigi Becali ni l-ar da împrumut?”, a declarat Laszlo Dioszegi conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele