Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Stranieri Publicat astăzi, 20:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21743892/1/ianis-hagi.jpg

Rangers l-a scos pe Ianis Hagi din calculele pentru acest sezon şi se pare că, în cele din urmă, va trebui să îşi găsească o nouă echipă. Sunt mai multe formaţii care şi-au arătat interesul pentru el, dar până atunci joacă la ”noua sa echipă”... la Rangers B!

Agentul mijlocaşului de 25 de ani a dezvăluit că Ianis nu va pleca de la Rangers şi speră să se întoarcă în lotul primei echipe. Jano Alcazar, reprezentantul celor de la AC Talent Sports&Entertainment, se baza pe faptul că Ianis Hagi va primi o şansă de la antrenor în urma evoluţiilor bune de la echipa naţională.

Ianis Hagi, dublă şi pasă decisivă pentru Rangers B

Dacă va rămâne sau nu la Rangers, dacă va merge iar la prima echipă sau va continua la echipa secundă rămâne de văzut, dar Ianis Hagi face spectacol în amicale! A marcat iar pentru Rangers B, două goluri, dar a reuşit şi o pasă decisivă.

Ianis Hagi fusese lăsat, zilele trecute, în afara lotului chiar şi la echipa a doua, în ciuda faptului că a anunţat că este gata să lupte pentru un loc la Rangers. Acum, a jucat într-un amical. Rangers B s-a impus cu 3-2 în faţa englezilor de la Huddersfield, în cadrul unui joc test disputat în cursul zilei de marţi, iar Ianis Hagi a marcat o dublă şi a reuşit o pasă decisivă.

Îşi arată clasa la echipa a doua, în ciuda faptului că nu se mai află în planurile celor de la Rangers.

Un paria Rangers străluceşte pentru echipa B, în timp ce exilarea lui din prima echipă continuă.

Ianis Hagi nu a jucat pentru clubul din Premiership în acest sezon, după ce nu a reuşit să plece de pe Ibrox în vară. El a petrecut sezonul trecut împrumutat la Alaves, dar s-a întors la Rangers înainte de presezon, iar acum este într-o situaţie grea.

Hagi a fost titularizat pentru un meci al echipei secunde împotriva lui Huddersfield Town, disputat la Centrul de antrenament al lui Rangers. Şi a strălucit pentru gazde, cu un asist şi două goluri uimitoare din lovitură liberă în timpul petrecut pe teren în victoria cu 3-2”, a notat publicaţia Glasgow World.

Ianis Hagi va fi reprimit la prima echipă a lui Rangers sau va pleca

Ianis Hagi este gata să plece de la echipă până la urmă, dacă nu va fi reprimit la prima formaţie a sccoţienilor. Mijlocaşul vrea să se transfere în perioada de marcato din iarnă, dar a pus o condiţie: mutarea să fie definitivă, pentru a nu mai aparţine de Rangers.

Două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt. Altfel, în privinţa statisticilor, 16 goluri şi 21 de assist-uri în 99 de meciuri a adunat la Rangers.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele