Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Vladislav Blănuţă, transferat de Slavia Praga pentru 5 milioane de euro? Atacantul împrumutat la U. Cluj a impresionat

U Cluj Publicat astăzi, 18:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21743836/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-04-08-2024-1.jpg

Vladislav Blănuţă a avut şi are evoluţii solide în SuperLiga României, atât în tricoul celor de la FCU Craiova, cât şi din această vară, la Universitatea Cluj, unde a fost împrumutat. Atacantul din Republica Moldova este, se pare, de interes din nou pentru mai multe formaţii din afară, printre care şi Slavia Praga!

Clubul din Cehia, pentru care a jucat şi Nicolae Stanciu, s-a interesat de el până la terminarea perioadei de transferuri, dar nu a făcut o ofertă clară pentru atacant. Acum însă, se pare că el ar putea ajunge, până la urmă, în iarnă în capitala Cehiei, după cum notează jurnaliştii de acolo.

Vladislav Blănuţă, de interes pentru Slavia Praga!

Însă, o problemă poate fi preţul, pentru că cinci milioane de euro i-a cerut Adrian Mititelu lui Gigi Becali, când patronul campioanei României a anunţat că îl vrea să îl aducă la FCSB, în vara lui 2024. Becali a anunţat că nu dă mai mult de un milion de euro, iar mutarea a picat.

Va plăti Slavia Praga cinci milioane de euro, atât cât cerea Mititelu în vară sau va scădea patronul echipei FCU Craiova din pretenţii, considerate de mulţi exagerate?

În vârstă de 22 de ani, atacantul moldovean are o clauză de şase milioane de euro cu formaţia din Bănie. Atât trebuie să plătească orice club dacă vrea transferul imediat al jucătorului din Republica Moldova, după cum s-a zvonit în urmă cu câteva luni, dar se pare că Mititelu vrea cinci milioane de euro.

Vârful născut la Hînceşti a avut evoluţii foarte bune până acum, de când a făcut trecerea la FCU Craiova, iar din acest motiv familia Mititelu e convinsă că poate obţine mulţi bani în schimbul acestuia, câteva milioane de euro. Pentru că echipa din Bănie a retrogradat în Liga 2, Blănuţă a fost împrumutat în SuperLiga României, la Universitatea Cluj.

Vladislav Blănuţă, împrumuta la Universitatea Cluj pentru acest sezon

Vladislav Blănuţă a sosit în Bănie sub formă de împrumut pentru un sezon în vara lui 2022, cu opţiune de cumpărare definitivă în vara trecută. Oltenii au activat clauza apoi.

Atacantul a reuşit să înscrie 10 goluri în 23 partide pentru echipa secundă a Pescarei, în sezonul 2021/2022, şi a marcat de 3 ori în 9 meciuri pentru naţionala Moldovei U21, dar la U21 a evoluat pentru naţionala României, având deja două partide.

În această stagiune, atacantul are patru goluri în nouă partide pentru Universitatea Cluj, dar şi o pasă decisivă.

Atacantul a fost crescut de Rapid, iar din Giuleşti a ajuns în Italia, la Pescara U19. Acolo a evoluat doar pentru echipa a doua a formaţiei italiene, unde a reuşit 19 goluri în 53 de partide jucate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele