Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Marius Şumudică a fost învins de Başakşehir, în campionatul Turciei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21503586/1/gaziantep-fk-sumudica-1.jpg

Gaziantep, condusă de tehnicianul român Marius Şumudică, a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, meciul disputat împotriva formaţiei Başakşehir, în etapa a 27-a din Super Lig.

După o primă repriză fără gol, oaspeţii au deschis scorul la Gaziantep, prin Piatek, în minutul 60. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Mai întâi Başakşehir, la Turuç, în minutul 76, apoi Gaziantep, la Denis Drăguş, în minutul 79. Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 90+8, prin Mehdi Abeid, şi echipa lui Şumudică pierde primul meci după trei etape fără înfrângere.

Antrenorul român a început cu Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Junior Morais ca titulari, ei jucând tot meciul. Alexandru Maxim a fost introdus în joc în minutul 66.

În clasament, Gaziantep e pe locul 17, cu 28 de puncte, în timp ce Başikşehir ocupă poziţia a 6-a, cu 36 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri