Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Turcii, şocaţi de o declaraţie dată de Denis Drăguş

Stranieri Publicat de Tudor Moisa ieri, 09:34
mail-share icon Email

România a câştigat ambele dispute din această lună, împotriva selecţionatelor din Cipru şi Lituania. Titular în ambele partide a fost Denis Drăguş, iar o declaraţie de a sa i-a şocat pe turci.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21804412/1/lituania-romania-liga-natiunilor-15-10-2024-1.jpg

Legitimat la Trabzonspor, Denis Drăguş a evoluat timp de 72 în victoria obţinută de România în Cipru, iar în disputa cu Lituania a fost integralist. Atacantul naţionalei a reuşit să marcheze golul victoriei în partida de la Kaunas.

După meciul cu Lituania, Denis Drăguş a oferit o declaraţie care i-a şocat pe turci, motivul fiind o eroare în traducere. Internaţionalul român a spus că s-a "descătuşat", iar turcii au tradus expresia: "M-am eliberat din lanţuri".

Indignarea turcilor vine după ce Şenol Guneş, anternorul lui Trabzonspor, l-a criticat pe Drăguş pentru evoluţiile de la Trabzonspor, iar aceştia au crezut că declaraţia românului a fost un atac la tehnician.

"Mă bucur că am câştigat, că am reuşit să marchez, m-am descătuşat. Îmi doream foarte mult să marchez, mai ales că a fost şi ziua fetiţei mele. Dedic acest gol fetiţelor mele.

Cred că simţim cu toţii susţinere din partea lui Mircea Lucescu, ne bucurăm că ne face să ne simţim în acest mod, să avem încredere în noi", a fost declaraţia dată de Drăguş.

"Cuvinte şocante din partea atacantului de la Trabzonspor! Cine l-a înlănţuit?!

S-a susţinut că Denis Drăguş, care a spus «M-am eliberat din lanţuri» în interviul acordat după golul victoriei din meciul cu Lituania, i-a transmis un mesaj antrenorului său de la Trabzonspor, Şenol Guneş", a fost reacţia turcilor de la Fotospor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele