Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Englezii au făcut anunţul! Echipa aflată în pole-position să semneze cu Dawa

FCSB Publicat de Tudor Moisa ieri, 10:11
mail-share icon Email

Zilele lui Joyskim Dawa la FCSB par a fi numărate. Mai multe echipe din Premier League sunt interesate de serviciile fundaşului central, astfel că plecarea acestuia pare inevitabilă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21804467/1/fcsb-sparta-praga-preliminarii-uefa-champions-league-13-08-2024.jpg

În ultimele zile s-au vehiculat mai multe posibile destiniaţii pentru Joyskim Dawa, toate din Premier League. Până la urmă, Gigi Becali a intervenit şi a lămurit situaţia.

Finanţatorul a spus că a fost contactat de un impresar din Anglia, căruia i-a transmis că Dawa poate pleca dacă se achita clauza de reziliere, care este de patru milioane de euro.

Acum, englezii au dezvăluit numele echipei care a demerat discuţiile pentru transferul fundaşului, iar aceasta este Fulham. Având în vedere că Becali a spus foarte clar că nu îl va da pe Dawa pe o sumă mai mică de patru milioane de euro, negocieriile sunt, aproape sigur, între clubul din Premier League şi camerunez.

În vârstă de 28 de ani, Joyskim Dawa a ajuns la FCSB în 2022. De-a lungul carierei, fundaşul central a mai evoluat la Gil Vicente, Mariupol, Valmiera şi FC Botoşani.

Dawa a strâns până acum 9 selecţii în naţionala Camerunului şi este cotat la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele