Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Gigi Becali a sunat alarma şi anunţă noi transferuri la FCSB după egalul cu ”U” Cluj: ”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 3 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21334113/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, Dawa a deschis scorul pentru gazde, după o fază la care Gorcea a respins înalt un balon trimis din corner de Florinel Coman, mingea a revenit în teren căzând pe bara transversală, apoi l-a lovit pe Ngezana şi Dawa a trimis-o în plasă cu o lovitură de cap. 

Oaspeţii au egalat în minutul 26, prin Dan Nistor, dar bucureştenii au revenit la conducere prin golul înscris de Şut, după o lovitură liberă a lui Coman. FCSB a mai ratat o ocazie uriaşă în minutul 57, prin Alexandru Băluţă, iar clujenii au egalat în minutul 88, prin Bogdan Mitrea. 

După meci, Gigi Becali a intervenit în direct la Prima Sport şi a oferit mai multe declaraţii. Patronul FCSB a explicat schimbările făcute şi a dezvăluit că o sa mai facă transferuri. 

Chiar dacă îl are în lot pe Compagno, Becali nu este mulţumit şi susţine că echipa lui nu are atacant şi că trebuie să aducă un vârf adevărat. 

”Nu avem. Ne trebuie unul adevărat!”

”O să vedem. O să facem acum şi nişte transferuri. Ne trebuie obligatoriu un atacant. Noi nu avem atacant. Ne trebuie un vârf adevărat”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport. 

 

Meciul s-a terminat 2-2, FCSB este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe 11.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele