Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Gigi Becali a dat verdictul. Finanţatorul este de părere că doar o singură echipă se va bate cu FCSB la titlu

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:30
mail-share icon Email

După un start ezitant de sezon, FCSB a acumulat maximul de puncte în ultimele trei etape din Superligă şi a urcat până pe poziţia a 5-a.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21815003/1/becali3.jpg

Entuziasmat de parcursul echipei pe care o finanţează, Gigi Becali este convins că FCSB va câştiga din nou titlu, părere exprimată de foarte multe ori în ultima perioadă.

Deşi mai multe echipe şi-au anunţat candidatura la titlu, Becali este ferm convins că o singură formaţie poate să îii pună probleme FCSB: Unviersitatea Craiova. Totuşi, Becali crede că Mihai Rotaru trebuie să îl schimbe pe Costel Gâlcă pentru ca Universitatea Craiova să se bată de la egal la egal cu FCSB.

Finanţatorul a vorbit şi despre CFR Cluj şi Rapid, echipe despre care a spus că nu au mulţi jucători de valoare.

”Singura echipă care poate să se mai gândească la locul 1 este Craiova. Are valoare la nivelul jucătorilor. Singura echipă care are jucători valoroşi şi poate să se bată cu noi e Craiova, asta e părerea mea.

Craiova îi are pe Mitriţă, Cicâldău şi încă vreo doi jucători. Îl au pe Screciu, Bancu, Baiaram, 4-5 jucători de valoare. Uită-te la Rapid şi spune-mi dacă poţi să numeşti 4-5, uită-te la CFR dacă poţi să numeşti 4-5. Este doar Munteanu, care se vede că are valoare.

Nu vreau să mai vorbesc de alte echipe, însă pot lăuda una. Craiova se poate bate cu noi anul acesta. Eu aşa cred. Craiova are jucători valoroşi, doar că ea se poate bate cu noi dacă face o schimbare, înţelegi? Trebuie să facă o schimbare dacă vrea să se bată cu noi. (n.r. - să-l schimbe pe Gâlcă) Da!”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele