Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Fostul jucător de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte după dezastrul de pe Ibrox: ”Parcă erau şoricei şi au jucat contra motanilor! Depăşiţi la toate capitolele” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat ieri, 20:48
mail-share icon Email

 

FCSB a pierdut la scor duelul cu Rangers, scor 4-0,  scor 0-4, din etapa a 3-a a fazei principale Europa League.

După primele 2 etape în care FCSB a obţinut 2 victorii de răsunet, 4-0 cu RFS Riga şi 0-1 pe terenul celor de la PAOK, campioana României a suferit prima înfrângere din faza principală din Europa League.

Rangers s-a impus fără drept de apel în faţa trupei pregătite de „roş-albaştrilor”, iar în urma acestui insucces, FCSB a picat până pe locul 13 în clasament, cu şase puncte acumulate şi un golaveraj de 5-5.

Marius Baciu, aflat în studio-ul Fotbal Show, a analizat prestaţia campioanei României. Fostul jucător de la FCSB s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea pe care elevii pregătiţi de Elias Charalambous au avut-o în teren.

”Depăşiţi la toate capitolele. Scorul e normal, poate dacă se întâmpla să fie validat golul acela, poate se termina 5-1, nu 4-1. Cam aşa văd eu lucrurile la ceea ce am văzut. Nişte distanţe foarte mari între compartimente, fundaşii centrali fără comunicare între ei, ieşiţi din cadrul porţii.

Duelurile 1 la 1 toate le-am pierdut, majoritatea. Am văzut şi în banda stângă, să nu putem ajunge să facem superioritate măcar o dată, astăzi dacă ajungi într-o situaţie în ultimii 30 de metri, trebuie să găseşti soluţii. Noi nu am depăşit deloc.

A intrat puţin în a doua repriză Octavian Popescu, care a scos câte ceva, dar Băluţă şi Baeten, parcă erau şoricei şi au jucat contra motanilor. Eu am văzut fundaşii noştri centrali care nu e niciunul în cadrul porţii, nu există aşa ceva, şi câtă apatie.

Asta nu e atitudine de o echipă care vrea să te lupte în Europa League. Tot timpul, dacă jucătorii au trecut mingea de zona lor, stau şi se uită, nu vin să recupereze sau să îşi ajute colegul din apărare”, a declarat Marius Baciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele