Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Gică Hagi renunţă la postul de antrenor la Farul? Anunţul clubului

Farul Constanta Publicat ieri, 18:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21814452/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Farul Constanţa nu arată deloc bine în acest sezon de SuperLiga României. Stă pe un butoi de pulbere din punct de vedere sportiv, dar, pe lângă rezultatele dezastruoase, se pare că între Gică Hagi şi Gică Popescu a avut loc o ceartă şi s-ar fi produs o ruptură care va fi cu greu remediată.

Farul a pierdut meciul din Giuleşti cu Rapid, scor 0-5, iar seria negativă continuă pentru echipa lui Gică Hagi. Fosta campioană a României are o singură victorie în ultimele şapte meciuri şi se află abia pe locul 14 în SuperLiga României, la un singur punct de ultimele două clasate, FC Botoşani şi Unirea Slobozia, respectiv la şase de Petrolul, ultima formaţia aflată pe loc de play-off.

Gică Hagi rămâne antrenor la Farul!

La flash interviul de după meci, Gică Hagi a părut debusolat şi resemnat. ”Regele” a dat de înţeles că sunt şanse să nu mai continue ca antrenor la echipa pe care o finanţează, iar lucrurile nu sunt deloc roz la Ovidiu.

Cu toate acestea, recent, Ciprian Marica a transmis faptul că Gică Hagi va rămâne antrenor la Farul. Deşi e obosit din cauza celor întâmplare, Marica este convins că Hagi va putea să redreseze ”corabia”.

”Am perceput-o ca pe o dezamăgire după joc. E clar că ai sentimentul ăsta, sau poate te gândeşti că ai greşit şi tu, şi cu siguranţă că toţi am greşit… De aici şi până la a lua decizia să renunţe, eu cred că e cale lungă. Noi toţi suntem acolo să îl susţinem.

Au fost şedinţe la club şi, repet, chiar cred că Gică are capacitatea necesară să redreseze lucrurile, chiar dacă a obosit şi el. Simt că a obosit şi nu e uşor”, a spus Ciprian Marica, potrivit ProSport.

O veste bună pentru Farul, înaintea partidei cu U. Craiova

Universitatea Craiova se va deplasa luni la Constanţa, pentru duelul cu Farul ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14 din Superliga. Partida va fi transmisă cu începere de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Oltenii se află sub mare presiune, având în vedere că în ultimele 7 etape au obţinut o singură victorie, 3-0 pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Cu toate aceste, trupa din Bănie se află pe locul secund în clasament, cu 21 de puncte, la 5 „lungimi” în spatele liderului „U” Cluj şi la doar 2 în faţa CFR-ului, care are un meci mai puţin.

Costel Gâlcă a primit o lovitură extrem de dură înaintea duelului cu echipa pregătită de Gică Hagi. Alexandru Mitriţă a suferit o accidentare uşoară la picior şi nu s-a antrenat toată săptămâna cu echipa, efectuând un program separat, notează Fanatik.

Astfel, Universitatea Craiova nu se va putea baza pe serviciile celui mai în formă jucător din Bănie. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani este golgheterul campionatului, cu şapte goluri reuşite, iar în cele 13 apariţii ale sale în SuperLiga, Mitriţă a reuşit şi un assist. 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele