Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Cornel Dinu, verdict clar după ce a văzut umilinţa FCSB-ului: ”Dawa e ridicol. O echipă mai mult paşnică!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat ieri, 21:44
mail-share icon Email

FCSB a fost învinsă, joi seara, în deplasare, scor 4-0, de echipa scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a treia din Liga Europa.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21814592/1/dinamo-bucuresti-acs-poli-timisoara-liga-1-3-08-2015.jpg

La Glasgow, bucureştenii au făcut pressing, iar în minutul 2 Miculescu i-a furat mingea portarului scoţian Jack Butland şi a înscris, dar arbitrul fluierase fault în atac şi golul a fost anulat. În minutul 7 Târnovanu a respins şutul lui Raskin, dar trei minute mai târziu nu a mai putu face nimic la şutul lui Tom Lawrence, care a deschis scorul pentru scoţieni. Oaspeţii au replicat prin şutul lui Luis Phelipe din minutul 28, scos de sub bară de Butland. 

Însă gazdele au mai înscris odată, în minutul 31, prin Vaclav Cerny, care a şutat fulgerător şi Rangers, care a dominat prima repriză, a intrat cu avantaj de două goluri la cabine. Cerny a completat seara de coşmar a românilor, cu golul de 3-0 marcat în minutul 55, iar festivalul lui Rangers s-a încheiat cu golul lui Hamza Igmane. 4-0 în minutul 72, iar unica replica a roş-albaştrilor a fost şutul peste poartă a lui Alexandru Musi, din minutul 78. 

La o zi după meci, Cornel Dinu a avut o intervenţie telefonică. El a analizat evoluţia FCSB-ului şi a scos în evidenţă faptul că scoţienii au fost net superiori la capitolul tehnicitatea în regim de forţă şi viteză.

 

”Dawa e ridicol. o echipă mai mult paşnică!” 

”Exista o expresie pe timpuri a celor care erau absolvenţi la Sorbona. Era o împărţire a generaţiilor de absolvenţi şi era o categorie în funcţie de felul cum trecuseră examenele, 'bun pentru Orient'. Noi suntem din păcate la nivelul acesta.

Lăsând la o parte faza de anulare a golului, care este o mare greşeală a brigăzii de arbitri italiene, e greu când joci cu astfel de echipe care au o agresivitate pe regim de siguranţă tehnică.

Glasgow a fost o echipă net superioară. Chiar dacă ni se acorda golul acela valabil al lui Miculescu, cred că tot ar fi câştigat la o diferenţă confortabilă. FCSB a avut şi noroc că la 4-0, scoţienii au mai avut două situaţii în care jocul putea să ajungă cel puţin la nivelul dintre Rapid şi Farul.

Tehnicitatea în regim de forţă şi viteză superioară (n.r. principala calitate a celor de la Rangers). Uitaţi-vă la toate acţiunile de la golurile marcate de scoţieni.

Aici se vede diferenţa, la golul patru, într-un duel la unu la unu, Dawa este pur şi simplu ridicol în lupta pe care o are cu atacantul scoţienilor, care l-a luat la mână, la picioare. Adică îl întoarce, el se aruncă complet aiurea. Este o diferenţă foarte mare care duce la golul marcat de scoţieni.

FCSB a fost o echipă mai mult paşnică, dacă ne gândim şi că le-au lipsit doi dintre jucătorii mai agresivi care contau foarte mult la mijlocul terenului (n.r. Şut şi Olaru). În general, formaţia de bază nu se schimbă”, a declarat Dinu, la Prima Sport.

FCSB a pierdut la scor şi a evoluat slab în Scoţia, iar după trei etape ocupă locul 13 în clasamentul Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele