Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

VIDEO | "Ieşim plini de sânge, mi se pare ireal! Penibili”. Nu a mai suportat şi a răbufnit după remiza cu CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat ieri, 23:26
mail-share icon Email

 

 

CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Într-un meci cu adevărat nebun în Gruia, în minutul 86, covăsnenii conducea cu 3-1. Dubla lui Postolachi din minutele 86 şi 90+3 au salvat un punct pentru ardeleni.

În urma acestui duel, CFR Cluj se menţine pe ultima poziţie de podium, în timp ce Sepsi se află pe 8, la un singur punct de play-off.

La flash interviu, Denis Ciobotariu a fost un pachet de nervi deoarece echipa sa a avut victoria în mână şi a scăpat-o printre degete. Marcatorul golului 3 a tunat şi a fulgerat la adresa atitudinii pe care colegii săi au avut-o.

”Mi se pare normal (n.r.- să fie dezamăgit), nu vreau să vorbesc prea mult, sunt foarte supărat, dar ne-am bătut singuri, ăsta e adevărul. Golurile pe care le-au marcat ei au fost din greşelile noastre, nu au fost faze clare, create de ei. Vă jur, sunt foarte supărat, n-aş vrea să vorbesc prostii, să dau în cineva.

Suntem penibili, nu se poate aşa ceva! Practic ai dat cu piciorul la tot ce ai făcut bun. Ieşim plini de sânge, am ochiul vânat, dar degeaba. Mi se pare ireal! Atitudinea pe care am avut-o în ultimele 5 minute a fost groaznică. Am fost bine, am jucat meci de meci şi după, dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat, am stat doar în tribune (n.r.- în perioada de la CFR).

Am avut un feeling (n.r.- că va marca). În ultima perioadă, de fiecare dată când am jucat cu CFR am dat pasă de gol sau gol, mă bucur. Am depăşit momentul critic. Până la urmă, e un rezultat bun cu o echipă foarte bună. Dar mi se pare... Parcă aşteptam să ne egaleze.

Nu simt niciun complex, mi se par nişte meciuri normale. Din contră! Când vezi că marchezi 3 goluri cu CFR ar trebui să ai curaj. Nu să-ţi schimbe atitudinea în rău, mi se pare greşit”, a spus Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele