Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Istvan Kovacs, delegat la FCSB - Rapid

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:44
mail-share icon Email

Istvan Kovacs va conduce disputa FCSB - Rapid, care va avea loc duminică, de la ora 21.00, în etapa a 14-a din Superligă. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21815009/1/profimedia-0885193829.jpg

Kovacs va fi ajutat la cele două liinii de Marius Mihai Marica şi Tunyogi Ferencz, în timp ce rezervă va fi Cristian Moldoveanu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Andrei Constantinescu.

Partida de duminică este una foarte importantă pentru ambele echipe. Pe lângă rivalitatea existentă, cele două formaţii au obţinut victorii importante în etapa trecută şi se luptă pentru accederea în play-off.

Istvan Kovacs va conduce meciul de duminică, după ce în urmă cu doar câteva zile a fost prezent pe Santiago Bernabeu la disputa dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund din Champions League.

De-a lungul carierei, Istvan Kovacs a arbitrat-o pe FCSB de 53 de ori, iar bilanţul campioanei în acele partide este de 26 de victorii, 10 remize şi 17 înfrângeri. De cealaltă parte, Rapid a fost arbitrată de 30 de ori de Kovacs, dueluri din care a ieşit învingătoare de 11 ori, a obţinut 10 rezultate de egalitate şi a fost înfrântă de 9 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele