Ultima oră
VIDEO | Emil Săndoi a analizat eşecul de la Ploieşti. ”Greşeală inadmisibilă!” VIDEO | Emil Săndoi a analizat eşecul de la Ploieşti. ”Greşeală inadmisibilă!”
VIDEO | Hermannstadt - Dinamo, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Dinamo, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Napoli – Lecce 1-0. Liderul din Serie A şi-a consolidat poziţia Napoli – Lecce 1-0. Liderul din Serie A şi-a consolidat poziţia
Încă un club din Liga 2 e aproape de colaps! ”5 luni fără salarii” Încă un club din Liga 2 e aproape de colaps! ”5 luni fără salarii”
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 3-1. O eliminare a rupt jocul oaspeţilor! ”Lupii galbeni” urcă pe locul secund în Superliga VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 3-1. O eliminare a rupt jocul oaspeţilor! ”Lupii galbeni” urcă pe locul secund în Superliga
Manchester City a refuzat solicitarea clubului Manchester United de a-i duce cu avionul său privat şi pe Mainoo şi Gamacho la Paris, pentru Balonul de Aur Manchester City a refuzat solicitarea clubului Manchester United de a-i duce cu avionul său privat şi pe Mainoo şi Gamacho la Paris, pentru Balonul de Aur

NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 15:07
mail-share icon Email

CFR Cluj şi Sepsi au remizat, scor 3-3, vineri seară, în etapa a 14-a din Superligă. Vicecampioana României a reuşit în ultimele minute să egaleze după ce covăsnenii au condus cu 3-1.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21815231/2/ad01ymnjnzc1zmq2ntazztk1nzg3nmiyzjqzota2mmu5zq-thumb.jpg

Formaţia din Gruia pare că nu se regăseşte în acest sezon, iar după elimianrea din Conference League nu convinge nici în Superligă.

Neluţu Varga a avut o primă reacţie după meciul slab făcut de CFR Cluj cu Sepsi şi a dat de înţeles că Dan Petrescu ar putea fi demis. Finanţatorul a spus că este pentru prima dată când are semne de întrebare cu privire la antrenorul care a câştigat cinci titluri la Cluj.

De asemenea, Varga a dezvăluit că va face o analiză şi după se va lua o decizie cu privire la viitorul echipei şi cel mai probabil şi în legătură cu Dan Petrescu.

"Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare asupra lui Dan Petrescu. O să am câteva discuţii cu jucătorii în următoarea săptămână, o să facem o analizăm profesionistă şi o să iau o decizie. Cea mai amănunţită analiză va fi făcută la iarnă.

Cel mai mult mă deranjează rezultatele, jocul şi modul în care a făcut echipa. Nu înţeleg de ce trebuie să fim mereu conduşi ca să ieşim şi noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim", a declarat Neluţu Varga conform Prosport.

Dan Petrescu ar avea o ofertă din Qatar

Conform Fanatik, Dan Petrescu are o ofertă bănoasă din Qatar. Neluţu Varga ar fi nemulţumit de antrenor şi se pare că nu s-ar împotrivi unei plecări a lui Petrescu. Totuşi, situaţia se va clarifica în acest weekend.

Se pare că Dan Petrescu va avea o discuţie cu Neluţu Varga despre viitorul său pe banca CFR-ului şi sunt şanse ca antrenorul să plece din Gruia, după întrevederea pe care o va avea cu finanţatorul.

În vârstă de 56 de ani, Dan Petrescu se află la al patrulea mandat la CFR Cluj. În precedentele trei aventuri, "Bursucul" a reuşit să câştige cinci titluri. Pe lângă formaţia din Gruia, Dan Petrescu le-a mai antrenat pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr, Guizhou Hengfeng, Kayserispor şi Jeonbuk.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele