Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

VIDEO | Ferraresso, autogol incredibil în meciul cu UTA Arad

Gloria Buzău Publicat de Tudor Moisa astăzi, 14:13
mail-share icon Email

UTA Arad şi Gloria Buzău se întâlnesc, astăzi, începând cu ora 13:30. Meciul din etapa a 14-a din Superligă este în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21815191/2/diego.jpg

UTA Arad a deschis scorul în minutul 30, graţie unui autogol semnat de Ferraresso. Jucătorul Gloriei Buzău şi-a băgat în mod inexplicabil mingea în poartă cu o loviutră de cap. Deşi a fost pe fază, David Lazar nu a avut nicio şansă să scoată mingea.

Meci interesant la Arad

Înaintea partidei de astăzi, UTA ocupă locul 11, cu 15 puncte, în vreme ce Gloria Buzău se clasează pe poziţia a 13-a, cu 13 puncte.

Arădenii pornesc ca favoriţi în disputa de astăzi. În 2024, UTA a suferit o singură înfrângere pe teren propriu, scor 1-3, cu Hermannstadt, în sezonul precedent. De cealaltă parte, Glloria Buzău a obţinut doar o victorie în deplasările din acest sezon, scor 2-1, cu Poli Iaşi.

Ultima întâlnire directă dintre cele două s-a consumat anul trecut. Atunci, UTA s-a impus, scor 2-1, la Buzău, în Cupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele