Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Cutremur în Bănie! Costel Gâlcă, OUT de la Universitatea Craiova? Planul lui Mihai Rotaru

CS Universitatea Craiova Publicat ieri, 19:39
mail-share icon Email

Situaţia în momentul la Universitatea Craiova nu este deloc roz, iar Mihai Rotaru se pare că nu mai are răbdare.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21814518/1/462640243-500757599628871-30368701004505594-n.jpg

Oltenii se află sub mare presiune, având în vedere că în ultimele 7 etape au obţinut o singură victorie, 3-0 pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Cu toate aceste, trupa din Bănie se află pe locul secund în clasament, cu 21 de puncte, la 5 „lungimi” în spatele liderului „U” Cluj şi la doar 2 în faţa CFR-ului, care are un meci mai puţin.

Costel Gâlcă a primit din partea lui Mihai Rotaru absolut tot ceea ce şi-a dorit în Bănie, prestaţiile acestui tur de campionat au fost mult sub aşteptările conducerii. Astfel, situaţia de la Universitatea Craiova este din ce în ce mai tulbure.

Costel Gâlcă ar putea fi demis de la Universitatea Craiova

Antrenorul oltenilor pare că nu se poate impune în vestiar, deşi are la dispoziţie toţi jucătorii pe care i-a dorit în perioada de mercato de vară. Prin evoluţiile echipei din ultima perioadă, scaunul lui Costel Gâlcă pare să se clatine din ce în ce mai tare.

Conform sport.ro, Mihai Rotaru a plecat în Portugalia alături de alţi trei oficiali ai clubului din Bănie. Patronul Craiovei a plecat în această escapadă pentru a căuta noi opţiuni pentru postul de antrenor, dar şi pentru a lua în vizor noi jucători.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Rotaru cu privire la Costel Gâlcă, însă, având în vedere jocul slab pe care îl practică Mitriţă&Co, demiterea temiterea tehnicianului pare o decizie inevitabilă.

Pentru Universitatea Craiova urmează deplasarea de luni de la Constanţa, pentru duelul cu Farul ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14 din Superliga. Partida va fi transmisă cu începere de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt