Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Pierdere importantă pentru Dinamo

Dinamo Publicat ieri, 17:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21814405/1/dennis-politic-dinamo.jpg

FC Hermannstadt primeşte vizita lui Dinamo, sâmbătă, de la ora 19:00, într-un duel ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Pentru jocul cu sibienii, trupa din ”Ştefan cel Mare” nu poate conta pe căpitanul Dennis Politic, care va absenta din cauza cartonaşului galben primit în derby-ul din runda trecută, cu FCSB, când a încasat al patrulea avertisment al sezonului.

Dinamo, fără Dennis Politic în partida cu FC Hermannstadt

”Câinii” au avut mari probleme de lot în rundele trecute, având mai muţi jucători indisponibili, printre care şi Dennis Politic, care s-a accidentat la bicepsul femular în prima repriză a partidei cu Poli Iaşi, din etapa a 5-a.

Fotbalistul a lipsit timp de patru meciuri, cu Rapid (1-1), Universitatea Craiova (2-1), Universitatea Cluj (0-1) şi Unirea Slobozia (1-0), a jucat în următoarele patru, dar în precedentul, cu FCSB, a încasat un cartonaş galben. Din acest motiv, el nu a juca în duelul cu FC Hermannstadt, din deplasare.

Am fost dezamăgiţi de rezultatul din derby două-trei zile, am vorbit mult, am analizat ceea ce s-a întâmplat pentru a înţelege unde am greşit şi pentru a ne îmbunătăţi jocul în următoarele meciuri. Din punct de vedere tactic am avut multe momente bune contra celor de la FCSB, ne-am creat situaţii de gol, am controlat jocul, însă nu am avut o evoluţie bună în ultimii 30-35 de metri.

Am ratat ocazia de a-i pedepsi pentru unele greşeli pe care le-au făcut în defensivă. Dar, după cum am spus, muncim pentru a regla lucrurile şi a ne îmbunătăţi jocul în perspectiva partidei cu Hermannstadt.

Avem tot lotul valid, singurul absent este Dennis Politic, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene”, a spus Kopic despre situaţia de la Dinamo, dar şi despre situaţia lui Politic.

Dennis Politic este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo, extrema stângă reuşind să înscrie patru goluri în nouă meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele