Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, 3-3! Partidă nebună în Gruia

Superliga Publicat ieri, 20:26
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21810571/3/fc-cfr-1907-cluj-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-25-10-2024-2.jpg

 

 

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Oaspeţii au marcat prin Coman ’37, Ciobotariu ’55 şi Ştefan ’83. Pentru ardeleni au înscris Kamara ’52 şi Postolachi ’86, ‘90+3.

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 3-3 (Kamara 52', Postolachi 86', 90+3' / Coman 37', Ciobotariu 55', Ştefan 83). 

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Popa; Rocha, Leo Bolgado, Ilie, Camora; Fică, Keita, Djokovic; Deac, Kamara, Postolachi
  • Rezerve: Abeid, Artean, Boben, Filip, Graovac, Hindrich, Korenica, Mogoş, Păun, Tachtsidis
  •  
  • Sepsi: Gyenge; Ciobotariu, Ninaj, Ştefan; Haruţ, Alimi, Mino, Dumitrescu; El Sawy, Matei, Coman
  • Rezerve: Bardea, Breij, Hajdin, Kallaku, Neskovic, Niczuly, Oroian, Siger

Min. 90+5. Final de meci!

Min. 90+3. GOOOOLLL CFR Cluj! Postolachi restabileşte egalitatea în prelungiri!

Min. 86. GOOOOLLL CFR Cluj! Rocha şutează, iar mingea se loveşte de Postolachi şi se duce în poartă!

Min. 83. GOOOOLLL Sepsi! Florin Ştefan prinde un voleu de zile mari de la mare distanţă, fără şanse pentru portarul Popa!

Min. 71. Ocazie pentru CFR Cluj! Kamara reia cu capul în urma unei centrări din corner, dar mingea este prinsă fără probleme de portarul covăsnenilor!

Min. 55. GOOOOOLLL Sepsi! Denis Ciobotariu îi ia faţa lui Camora şi marchează în urma unui corner!

Min. 52. GOOOOLLL CFR Cluj! Păun îl găseşte perfect pe Kamara, care are de îndeplinit o simplă formalitate din faţa porţii!

Min. 39. CFR Cluj trece pe lângă egalare! Postolachi reia din preajma careului de 6 metri, dar mingea este respinsă de Ninaj!

Min. 37. GOOOOLLL Sepsi! Marius Coman marchează în urma unei acţiuni personale de toată frumuseţea!

Min. 17. Ocazie pentru CFR Cluj! Kamara şutează puternic de la mare distanţă, dar Gyenge respinge în corner!

Min. 3. Ocazie pentru CFR Cluj! Camora centrează perfect pentru Deac, care trimite cu capul pe lângă poartă!

Min. 1. A început partida!

___________________________________________________________________________________________________________________

CFR Cluj vine după egalul, scor 0-0, din deplasarea de la Petrolul şi se află pe locul 3 în Superliga înaintea etapei cu numărul 14, la 7 „lungimi” de liderul ”U” Cluj. „Feroviarii” traversează o perioadă slabă, după ce în ultimele 5 meciuri din campionat au obţinut doar o singură victorie, în rest înregistrând trei remize şi o înfrângere.

De cealaltă parte, Sepsi are 3 succese şi 2 eşecuri în ultimele 5 partidei din Superliga şi se află pe locul 8 în clasament, la 2 puncte de ultimul loc ce asigură prezenţa în play-off, ocupat în acest moment de FCSB. Covăsnenii vin după victoria cu 1-0, din runda trecută, în faţa lui UTA.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în play-off-ul din sezonul trecut, când CFR s-a impus cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele