Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum
Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună
Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele” Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”
”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri ”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri
VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică
VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League! VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League!

Victorie pentru Farul în prima manşă a turului II din Youth League

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:21
mail-share icon Email

Formaţia Farul Constanţa a învins, miercuri, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, scor 2-0, echipa IMT Novi Belgrad, în prima manşă a turului al II-lea al Youth League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21811863/1/far-fk.png

 

 

Partida s-a disputat în faţa a 1500 de spectatori.

Farul a reuşit o primă repriză aproape perfectă şi la capătul primelor 45 de minute avea un avans de două goluri. Luca Băsceanu a reuşit deschiderea scorului în min.11 cu un şut spectaculos la colţul lung la capătul unei splendide acţiuni personale (1-0), iar Alexandru Marchidan a dublat avansul formaţiei pregătite de Stere Banoti în min.30, când a expediat o "torpilă" de la peste 30 de metri (2-0).

În repriza secundă constănţenii s-au mulţumit să-şi conserve avansul luat încă de la pauză pe tabelă şi pornesc cu prima şansă în manşa secundă.

Returul este programat la Belgrad, în data de 6 noiembrie, de la ora 14.00.

Învingătoarea dublei manşe dintre Farul şi IMT Novi Belgrad va obţine calificarea în turul al III-lea al Youth League, fază a competiţiei în care va întâlni pe învingătoarea dublei confruntări dintre Lokomotiv Zagreb (Croaţia) şi Dinamo Minsk (Belarus).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele