Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:06
mail-share icon Email

 

 

 

Rapid a trecut fără drept de apel pe teren propriu, 5-0, de Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

După una din cele mai dure înfângeri din carieră, Gică Hagi, a dat de înţeles că ar putea să nu mai pregătească echipa. ”Regele” a scos în evidenţă situaţia grea prin care trece fosta campioană.

”Am venit să spun cât mai puţin, e greu să vorbeşti în momentele de faţă. Am petrecut clipe foarte frumoase la Farul în ultimii ani. E o situaţie grea, trebuie să ne gândim şi să reflectăm foarte mult.

Legat de meci, pot să vorbesc doar de prima repriză. Eu nu am înţeles ce jucăm ofensiv, defensiv la fel. Eu ce vă zic vouă le-am spus şi jucătorilor. Ori eşti cel mai bun şi cel mai frumos, ori eşti în halul în care am ajuns. Cred că am trăit momente şi clipe pe care nu şi le doreşte niciun jucător.

În momentul de faţă cred că toţi suntem de vină. Mergem înainte, vedem ce o să facem. Sunt multe, cred că cea mai mare problemă a lui Farul este că am câştigat campionatul. Nu suntem realişti. În fotbal trebuie să ştii să o iei a doua zi de la capăt.

Cine rămâne trebuie să iasă la luptă şi să facă lucrurile cum trebuie pentru club. Trebuie să schimbăm totul. În fotbal totul durează o zi. Ne aşteaptă o luptă. Nu vorbim de antrenor, eu nu pot să mă despart de club că sunt acţionar. Poate nu o să mai fiu pe bancă, vedem"
, a declarat vizibil afectat Hagi, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele