Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Lovitură puternică încasată de Hagi! Dragoş Nedelcu a fost scos pe targă

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu ieri, 21:40
mail-share icon Email

 

 

 

Partida Rapid - Farul, din runda a 13-a din Superliga, va avea loc luni, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale partidelor din prima ligă din România vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

La scorul de 1-0 pentru giuleşteni, Dragoş Nedelcu s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Jucătorul dobrogenilor a fost scos pe targă de pe teren. Gică Hagi l-a trimis pe teren în locul fundaşului pe tânărul Alexandru Stoian.

Rapid vine după dezamăgirea înfrângerii din runda trecută, scor 2-0 cu FC Botoşani, echipă aflată în subsolul clasamentului. Giuleştenii se află pe locul 12 în Superliga şi au doar o victorie în ultimele 5 meciuri jucate în campionat. 

De cealaltă parte, Farul e o echipă la fel de inconstantă ca adversara sa din acestă etapă. Cu doar o victorie în ultimele 5 partide din campionat, constănţenii sunt vecini de clasament cu echipa antrenată de Marius Şumudică, aflându-se pe locul 12 în Superliga. Farul vine după egalul din runda trecută, 1-1 cu Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele