Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Farul Constanta Publicat astăzi, 00:12
mail-share icon Email

 

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 5-0, gruparea Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21809759/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024-1.jpg

Într-o primă repriză dominată de gazde, giuleştenii au deschis scorul în minutul 13, când Petrila a pasat la marginea careului şi Borza a şutat pe jos. În minutul 21 Alibec a trimis cu călcâiul pentru Radaslavescu, acesta a scăpat în careu şi a fost blocat în careu de Cristian Manea. Rapid şi-a majorat avantajul în minutul 30, după ce Dican a gafat, Christensen i-a trimis lui Petrila şi acesta a înscris. Minutul 40 a adus al treilea gol al gazdelor. 

Paşcanu a prins un voleu din careu şi Rapid a intrat cu 3-0 la pauză. În minutul 72 Alex Dobre a debutat cu gol la Rapid, după un contraatac şi o pasă a lui Cristian Manea, iar scorul a luat proporţii, 4-0. Oaspeţii nu au existat pe teren, în timp ce elevii lui Marius Şumudică au pus presiune până la final.

Dănuleasă a fost eliminat în minutul 83, la numai două minute după ce intrase pe teren, iar giuleştenii au rămas şi ei în zece. Hromada a primit galben pentru un atac la Nicolas Popescu, în minutul 90+3, dar după verificarea VAR cartonaşul a fost transformat în roşu şi Hromada a părăsit terenul. Rapidiştii s-au impus în final cu 5-0, Alex Dobre reuşind dubla în minutul 90+4.

După meci, Denis Alibec a oferit mai multe declaraţii. Atacantul susţine că aceasta a fost cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera lui. 

”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

"E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea. Dar trebuie să trecem peste, dacă ne gândim la meciul nu facem nimic. Aşa cum i-am bătut şi noi la Constanţa, 6-2 (n.r. sezonul trecut), aşa s-a întâmplat şi acum.

Aşteptăm să ne luăm revanşa la Constanţa. Felicitări Rapidului, nu am ce să spun. Am jucat foarte prost, multe greşeli. Nu ne-au surprins. 5 greşeli, 5 goluri. Când intri cu 3 goluri primite la pauză e greu să ai reacţie.

E un moment foarte greu. Nu am jucat niciodată în play-out, nu vreau să o fac nici acum. Trebuie să fim împreună, să gândim împreună.", a declarat Denis Alibec.

Rapid a aplicat o corecţie neaşteptată echipei lui Hagi şi, cu 16 puncte, este pe locul 10, în timp ce Farul se află în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele