Ultima oră
Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale de triatlon din Spania
Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare” Eduard Novak continuă contrele cu Elisabeta Lipă. „Justificările dvs. sunt cel puţin bizare şi ridică multe semne de întrebare”
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga

VIDEO | Frustrarea lui Dorinel Munteanu după ce Oţelul Galaţi a înregistrat un nou rezultat de egalitate: ”Un antrenor îi duce pe jucători până în 16 metri!”

Oțelul Galați Publicat pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21302313/2/captura-ecran-1062.png

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Petrolul Ploieşti, în etapa a opta din Superligă. Gălăţenii au egalat de la 0-2 şi au şapte meciuri egale în cele opt etape scurse până acum din actuala ediţie de campionat.

Oţelul Galaţi a venit la Ploieşti cu gândul la victorie şi gălăţenii au atacat încă din startul  partidei. În minutul 13, portarul gazdelor, Lukas Zima, a comis un fault în propriul careu şi arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalti, după verificarea VAR. 

A executat Yuri Cisotti, în minutul 15, dar Zima a apărat şutul gălăţeanului. A urmat Bodişteanu, în minutul 20, care a scăpat singur cu portarul, dar Zima a reuşit să devieze în corner şutul adversarului. 

Cei care au deschis scorul au fost însă ploieştenii, în minutul 30, când Musi a centrat în care şi Jair, lăsat liber, a şutat de la 16 metri, marcând.  Musi a ratat în minutul 45 o ocazie mare, şutând pe lângă poartă, iar Hanca – scăpat singur cu Dur-Bozoancă în minutul 45+2, nu l-a putut învinge pe acesta şi la pauză Petrolul a intrat cu avantaj de un gol.

În minutul 53 Jair a reuşit dubla, înscriind din careul mic cu toată opoziţia portarului Dur-Bozoancă. Grozav a trimis în bara transversală în minutul 58, însă Oţelul a redus din diferenţă în minutul 60, când Maciel a trimis în plasă o centrare a lui Alexandru Pop. După numai cinci minute Teles a pasat şi Cisotti a egalat situaţia pe tabela de marcaj, 2-2. Portarul oaspeţilor, Dur-Bozoancă a respins şutul lui Hanca, în minutul 72

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a fost mulţumit de egalul scos de echipa sa la Ploieşti, vineri, scor 2-2 cu Petrolul. Munteanu speră că prima victorie a gălăţenilor va veni în etapa viitoare, cu Rapid.

”Un antrenor îi duce pe jucători până în 16 metri!”

”Scenariul a fost cam acelaşi ca la meciul din etapa trecută. Echipa cea mai bună a fost Oţelul Galaţi. În prima repriză a fost o singură echipă pe teren. Am avut ocazii, putea fi trei sau patru la zero. Dar o să vină şi victoriile. Poate chiar etapa viitoare. 

Şi ce dacă vine Rapidul? Petrolul e mai puternică decât Rapidul. I-a bătut cu 2-0. Noi ratăm mult. Un antrenor îi duce pe jucători până în 16 metri, acolo intervine inspiraţia lor. Astăzi l-au prins pe portarul advers într-o formă extraordinară. Din păcate plecăm la Galaţi cu un singur punct, dar sunt mulţumit”, a declarat Dorinel Munteanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele