Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

VIDEO | FC Hermannstadt - Unirea Slobozia 1-1! Un nou rezultat surprinzător obţinut de formaţia lui Mihalcea

Superliga Publicat pe 26 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21681801/2/afc-hermannstadt-sibiu-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-26-07-2024-1.jpg

Formaţia Hermannstadt a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

  • Vă reamintim că golurile, rezumatele, interviurile şi cele mai importante faze din Superliga se văd pe PrimaSport.ro, dar şi pe canalul de Youtube al Prima Sport. Acolo găsiţi şi cele mai importante aspecte din emisiunea Fotbal Show.

Hermannstadt - Unirea Slobozia 1-1 (Murgia 6 / Pospelov 40)

Echipele de start

  • Hermannstadt: Căbuz - Căpuşă, Găman, Bejan, Oroian - R. Deaconu, A. Ivanov, Murgia - Balaure, J. Markovic, I. Stoica.
  • Unirea Slobozia: D. Rusu - Etienne, I. Dinu, Pospielov, Şerbănică - A. Lopez, Perianu - S. Camara, Purece, Aganovic, Afalna.

Minutul 90+4: Fluier final la Sibiu!

Minutul 69: Ocazie Slobozia! Alfana a fost aproape să marcheze un euro-gol, dar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

Minutul 40: GOOOL UNIREA SLOBOZIA! Pospelov egalează cu o lovitură de cap perfectă!

Minutul 26: Ocazie Slobozia! Aganovic a fost aproape de egalare.

Minutul 6: GOOOL HERMANNSTADT! Murgia înscrie cu un şut superb!

Minutul 1: A început partida!


Hermannstadt vine după înfrângerea din runda trecută, scor 3-1, din deplasarea de la ”U” Cluj şi are un start modest de sezon, după ce în prima etapă au încheiat la egalitate cu Universitate Craiova.

De cealaltă parte, Unirea Slobozia are un început surprinzător de bun de sezon, nou-promovata a reuşit să adune 4 puncte din primele două meciuri. Echipa antrenată de Adi Mihalcea a debutat cu o victorie cu 1-0 în faţa Farului şi a terminat la egalitate, scor 2-2, duelul cu FCSB, campioana României.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat 5-2 pentru sibieni, după prelungiri, şi a avut loc în Cupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele